Hirdetés
Aktív témák
-
toth_janika
őstag
válasz Szten Márs #8617 üzenetére
Ez valóban "gépen belüli" FF!
És ahogy TE is mondtad valóban tónusszegény! Viszont olyan képet, amit TE csináltál az enyémből az ember kétféleképpen érheti el (sztem):
1, Ha PS-ben egy kicsit rádolgoz
2, Ha kapásból filmre (mondjuk egy 400-asra) fotózik!
Én az utóbbit fogom elkövetni hamarosan, sztem abból fognak olyan képek kisülni, mint az Általad linkelt!
De köszönöm az építő jellegű kritikát!
MOD
Sztem a Tiédhez hasonlót tudtam volna elérni, ha kicsit alulexponálom a képet! Nem?[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
toth_janika
őstag
válasz Szten Márs #8643 üzenetére
Azért egy régi Yashica Electro sem lenne rossz, vagy Pajtás
De én a Zenittel is ki vagyok elégedve!
Egyébként, köszönöm az értékelést![ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
válasz Szten Márs #8659 üzenetére
Eltolt fehéregyensúly!
-
Fejo
őstag
válasz Szten Márs #8700 üzenetére
Szten Márs: Nem, semmi ilyen nem történt velük.
Bandesz99: Valami növénynek a szára.
www.facebook.com/JozsefFerenczPhotography
-
Terapeuta
őstag
válasz Szten Márs #9118 üzenetére
Annyira pedig nem erőtettem a HDR-t...vagy igen?
Amúgy itt az eredeti : [link]
Fejó: kell Neked az a 10-22[ Szerkesztve ]
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Terapeuta
őstag
válasz Szten Márs #9118 üzenetére
Most nézem hogy ez nem is a hdr kép...
-
Terapeuta
őstag
válasz Szten Márs #9134 üzenetére
Kapott egy kis kéket meg a fal sárgája sárgát + tónuskorrekció. (nem hdr mert van benne exif)
Jinxx: jogos.
[ Szerkesztve ]
-
Terapeuta
őstag
Ha már itt vagy nézd már meg lécci az eredetit : eredeti
Neked nem úgy tűnik, hogy az előtér kavicsai élesebbek mint a kastély ???
Ha valaki erre jár szivesen veszem válaszát...
-
Terapeuta
őstag
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Szten Márs #9148 üzenetére
Na nem mintha az első rossz lenne persze
-
Terapeuta
őstag
Próbálgatom a Lightroomot.... ....elég jó, érdemes kipróbálni...
drkbl: esztergapad tetszik...
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Szten Márs #9343 üzenetére
hát nagyba nem olyan szép ezér leszek kiváncsi meg lesz az új gépem lefotózom ugyanezt ha jobb lesz örülök ha nem, ledobom a hegyről.
[ Szerkesztve ]
-
Agent87
aktív tag
válasz Szten Márs #9345 üzenetére
köszi. jah ez igaz. mert ha tudsz egy olyan fotót csinálni mint amilyet a "profik" akkor az megelégedettséggel tölt el.
amúgy neked nincsenek valahol képeid?
-
szabokarlo
tag
válasz Szten Márs #9437 üzenetére
Grat a géphez :-)
-
Zola007
veterán
Nekem vágásilag a "kissé vágott" verzió jobban tetszik, jobban engedi a szemet belemerülni/mozgni, nem annyira konkrétan bele a közepébe. De a témát nagyon is kedvelem. Tetszik a lelógó reppencs is, természetesebb hatást ad a képnek.
Kontraszt elsőnél több egy kicsit, de szerintem simán jó.
Remélem még sok növény bogár kombót fogsz berakni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BEE
addikt
Ha ezt egy kompakttal készíted akkor jó, de egy tükröstől mást várok !
Túlexpós, túlszaturált vagy kontrasztos, a kompozícióban meg nincs eldöntve
hogy a téma a pitypang vagy a poloskák.
A részletek is hiányoznak.
Spot mérés a fehér foltra !BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
raczger
őstag
válasz Szten Márs #9496 üzenetére
köszönöm
azért nem lett élesebb mert lehet nem mentem elég közel (kicsit lusta vagyok), de lehet hogy a fényképező csak ennyit tud 10x optikai zoom alatt + makró mod (50k-s lumix), de mondjuk meg kellene tanulnom a fényképező beállításainak használatát szerintem
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Szten Márs #9569 üzenetére
Szten te is fotózol gondolom, ha ilyen jól értesz a dolgokhoz. Vagy Flickren?
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Szten Márs #9980 üzenetére
Probáljátok meg most.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Szten Márs #9985 üzenetére
Valami véleményt is írhattál volna, ha már belinkelted
-
vegesj
tag
válasz Szten Márs #10071 üzenetére
Nikon 10,5 f/2.8 AF DX Fisheye.
A torzítás Nikon Capture NX-el korrigálva. -
vegesj
tag
válasz Szten Márs #10102 üzenetére
Köszi, hát igen ott egy kicsit bele kellett nyúlnom az ég színébe mivel olyan semmilyen sem volt.Így viszont úgy néz ki szerintem mintha napfelkelte lenne és a horizonton éppen kibukkanó nap sugarai sárgás vöröses színnel festenék meg a felhőket.
A vár bástyája és a templom pedig szinte adta magát erre a beállásra. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #10334 üzenetére
Johnjohné a kép, én csak másképp vágtam. Azért másképp.
A másik képet meg egy kézzel kellett csinálnom, a másikkal kavartam a vizet, mert a borsószemek mindig leültek az aljára. -
johnjohn
addikt
válasz Szten Márs #10359 üzenetére
A dohányzás káros az egészségre! Komolyra fordítva:Egy kicsit alakítottam, és kár, hogy nem látszik a füst.[link]
Van egy vízszintes csík a kéz vonalában, nem tudom mitől lehet.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #10359 üzenetére
Tényleg hatásos plakát lehetne ez a beállítás. "Az arcát nem vállalja a szenvedélybeteg."
-
*Ropi*
félisten
válasz Szten Márs #10365 üzenetére
A második kerettel jobb. De összességében az előző eresztésbeli kép a nyerő.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #10365 üzenetére
Sok az élesség a körmön nekem. Vagy azt akartad érzékeltetni, hogy a köröm is tönkremegy a cigitől? Akkor az ujjakra kéne még egy kis élesség szerintem. Öregebb, szárazabb bőrű ráncosabb kézzel jobb lenne a kép. Keretnek meg esetleg stílusosabb, füst ? vagy a cigisdobozokon látható feliratok kerete ?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #10368 üzenetére
-
Fejo
őstag
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #10451 üzenetére
Nekem jobban tetszene a jobb alsó sötét folt nélkül. Próbáld meg, hogy letakarod egy fehér lappal a linkelt képen, szinte négyzetesre - nekem úgy nagyon bejön a """tükör"""szimmetria, a kéz az arc tükörképét adja, legalábbis fényességben.
-
drkbl
őstag
válasz Szten Márs #10462 üzenetére
Egy hangyányit többet az orrból, de igen, ilyenre
-
D4rkm4n
őstag
válasz Szten Márs #10451 üzenetére
Nekem nagyon bejön!
Ja és kétség kívül tied a legjobb aláírás!
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
biggamer
veterán
válasz Szten Márs #10509 üzenetére
Én nem tudhatom, " falusi " vagyok.
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
brumi1024
veterán
válasz Szten Márs #10644 üzenetére
nincs harag épp a véleményekre voltam kíváncsi
-
pisti
őstag
válasz Szten Márs #10669 üzenetére
Dömös melletti hegyről, ami szembe látszik az a Börzsöny, én meg a Pilishez tartozó oldalon állok, jobbra Visegrád van (ez részben látszik, vagy látszana ha nem lenne a köd) balra meg Esztergom (nem látszik csak arrafelé), remélem így mindenki el tudja kb. helyezni magának, hogy merre készült a kép.
A köd alatt a Duna folyik. De ezen látszik is a táj, nyári kép, nulla felhővel.
Akinek van kedve keresse meg rajta a Visegrádi vár pár pixelét.[ Szerkesztve ]
-
Vamp
senior tag
válasz Szten Márs #10754 üzenetére
Azt sajna nem, épp a recepción ültem
A második pedig a jägerbárban készült első nap, ahol horror áron lehetett jégert inni, meg hallgatni a pofáját befogni nem tudó dj-t. -
Jinxx
senior tag
válasz Szten Márs #10933 üzenetére
-
DewiL
senior tag
válasz Szten Márs #11032 üzenetére
Köszi
a képek a sima kitobival készültek (18-55 EF-S IS)"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Chapel
addikt
válasz Szten Márs #11513 üzenetére
Köszönöm!
(sajna amiket ide tettem fel szóra sem méltatták , gondolom mert olyanok is )üdv.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Chapel
addikt
válasz Szten Márs #11526 üzenetére
A cserép és duna, öregmotoros,ezekhez nem nyúltam,semmilyen módon egy 20k alap kompakt géppel készültek,tudom h a cserepek nem jók (fájt is feltenni) de az előttem szólora reflektáltam,h vajon ilyenkere gondolt-e. Ezen kivül még egy dolog:
Nem tudok mást mondani....megtiszteltél,komolyan!
Két hétig kint leszek a dunán,ha feljöttem pestre,összeállítok egy sorozatot (tényleg a jó képekböl),remélem megnézed,ha nem is mondasz véleményt.
-
Xantomas
őstag
válasz Szten Márs #11526 üzenetére
Ezt a hozzászólást, viszont én is köszönöm. Nem azért, mert szólt valakinek, hanem mert így leírtál mindent.
Részemről a fotozz.hu-t bojkottálom, pont az általad leírt emberek miatt, akik azért, mert tellet full frame fényképezőgépre, vettek egyet, majd iparos módjára nekiálltak fotózni, és azt hiszik ők az istenek, mert nekik van... Na nem feltétlenül tehetségre gondolok. Pont az ilyenek miatt csalódtam óriásit a magyar fotós társadalomban. Azt hiszik, mert szó szerint bebiflázták 10 évvel ezelött Dr. Sevcsik Hefelle Fényképészet című könyvét, ők a mesterek. Holott inkább szakbarbárok, mint művészek. Művészlelkű kontárok. Sajnos sokszor pont ezek alapítanak "iskolát" (sic!) De azért a hosszászólásaik végén ott a link a saját oldalukra, hogy nézzék meg az ő képeit.Az ember technikája a gép használata közben óriásit fejlődik, sőt, ha néhány könyvet el is olvas mellette, akkor a megszokott dolgok szépen fokozatosan tudatossá válnak, és tudni fogja, miért csinálja azt amit.
Inkább a DeviantArt-ot preferálom. Feltöltöm, megnézik, "favolják", kommentálják, válaszolok, de többnyire nem érdekel mit a véleményük. Ide tényleg mindenki tesz fel képeket, rajzokat, festményeket. A kezdő rajzoló 13 éves kislánytól kezdve, a hozzám hasonló, inkább mérnök szeműeken keresztül (akik nincsenek tehetséggel megáldva, csak szeretik nyomkodni az exponáló gombot), a komoly, és tényleg profi, kreatív stúdió fényképészig, festőig.
DA-n több magyar közösség van, nem is kell angolul írni, úgyis megérti az aki akarja.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
sto1911
veterán
válasz Szten Márs #11579 üzenetére
Igen, sajnos ez egy abszolut belep a digitalis fenykepezesbe Azert koszonom a tippeket, es tovabbi hasonlo fantasztikus kepeket kivanok!
-
Fryskitt
addikt
válasz Szten Márs #12485 üzenetére
Köszönöm. Kapolcson, dolgozás közben sikerült...
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Szten Márs #12659 üzenetére
Köszi.
A kettesnél nem bírtam ellenállni a kötél textúrájának, csak ilyen nagyítás mellett látszik jól, nekem nagyon bejön a mintázata , részletei. -
Chapel
addikt
válasz Szten Márs #12823 üzenetére
Kislétra+törülköző+önkioldó
Holnap nem dolgozom,szerintem szét fotózom a várost
Egyébként meg neked és Motionblur-nek is
West: rem ez dicséret
[ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
válasz Szten Márs #12850 üzenetére
Nem nem! Dehogyis!
Igazad van a "kontrollshiftú"-val kapcsolatban! Ennyire képes az S7000! Megvan ugyanez a kép egy 400-as Kodak filmre fotózva! Annak picit másabb a jellege![ Szerkesztve ]
-
Bibby
addikt
válasz Szten Márs #12928 üzenetére
Azért ha van egy kutyáról néhány fotó semmi baja nem lesz. Nyilván azt nem tolerálja ha napi 20x szembevakuzzák.
Ελευθερια η θανατος
-
Pangea
csendes tag
válasz Szten Márs #12928 üzenetére
Nem vakuztam szembe, csak szemből és jelentősen levettem a vaku erejéből. Szerinem semmi gondja nem lesz. Legfeljebb nem lesz vakvezető kutya. (Bocsánat, durva poén volt, csak adta magát.) Félreértések elkerülése végett, semmi kárt nem tudnék okozni Neki.
-
zsokica
csendes tag
válasz Szten Márs #12960 üzenetére
Köszönöm az értékelést Minden észrevételre és tanácsra nyitott vagyok...
-
pisti
őstag
válasz Szten Márs #12991 üzenetére
Szerintem az a mondanivalója, hogy a dohányzás undorító.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest