- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
Aktív témák
-
Karima
őstag
A felhőkből direkt hagytam ennyit - sőt ha belefért volna, akkor még többet -, mert nekem tetszett ez a hömpölygő massza
Sokkal lejjebb már nem tudtam menni, mert itt már guggoltam (ha jól emlékszem). De egyébként köszi az értékelést.
35303: Ez is direkt így készült, mert ezzel érzékeltetni próbáltam, hogy a nagy semmi közepén van a móló. (és tényleg olyan érzés volt: a ködtől nem láttam a szembepartokat, egy lélek se volt a környéken, harapni lehetett a csendet
[ Szerkesztve ]
-
Stitch
őstag
Jó lesz az! Az egyértelműen látszik, hogy tudatosan komponálsz, szerintem a 2. és 3. sikerült a legjobban. A másodikból nem készült olyan verzió, amelynél hátrébbről ugyan, de a belógó ágakat meghagyva és nagyobb fókusztávolsággal fotóztál? Vagy talán a jégtáblák közül kellett volna egyhez odahajolni és ezzel kiemelni.
A lappföldi képeid közt van egy-két nagyon jó!
Szerintem nagyon tanulságos tud lenni, ha az ember más képeit nézegetve elgondolkodik azon, hogy az elkövető (a fotós) mit, miért és hogyan csinált; [link], [link].
-
eastsider
nagyúr
köszi a kommented!
az nem belógó ág, az felhő, legalábbis valami olyasmi
engem nem zavar, bár ettől még lehet zavaró (eddig fel sem tűnt)
leeht, hogy igazad van a vágással kapcsolatban.... nem látványosak Tihany felé a hegyek, de szerintem hozzá tartoznak az Északi-parthoz
-
bubi92
őstag
jók a meglátások, a téma is szép. viszont jól érzékelem, hogy semmi utómunka nincs a képeken?ha jól gondolom, akkor raw-ba fotózzál és kicsit dolgozd meg a képeid. a nyers fotók kevésszer jók, viszont az alapképek jók szerintem. így is mutatósak, de sokkal jobbat kilehetne hozni belőlük SZERINTEM. de én nem értek természetfotókhoz, sőt a fotózáshoz sem
[ Szerkesztve ]