Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
De nekem mi közöm a kormányablakhoz
Nem is voltam egyszer sem bent, és kettő telefonon is aktív a DÁP app ugyanazon fiókommal, hogy ha az egyiket itthon hagyom a másikon kéznél legyen az, ami legalább már működik
Én azt az esetet írtam le, hogy, ha valaki az új chippes személyivel regisztrált otthon, online, az felteheti másik telefonra is minden további külön regisztráció nélkül, és nem kell bemenni sehova, és semmilyen QR kód nem kell hozzá.
Amit leírsz az így világos lenne, de mikori történet ez
És mely esetekre vonatkozik? Mert, ha a régi személyiknél van ez, akkor ok, de én nem arra írtam.
És továbbra sem telefonhoz van kötve a regisztráció.
Szerintem, ha valaki másik telefonon is szeretné használni a DÁP-ot, akkor telepíti, és az újfajta chippes személyivel aktiválja a másik telefonján is, ahogy én tettem. -
Zsolt,72
senior tag
2021. június 23-a utáni igazolvány esetén online is elvégezhető a regisztráció, így sikerült nekem is aktiválni a másodlagos telefonra a DÁP-ot (itthonról).
Ez így nagyon jó: elvesztés/lopás/összetörés esetén is tovább tudom használni. A banki App már évek óta adta ezt a nyugalmat, DÁP-hoz pedig most lett meg, mert nemrég járt le az előző igazolványom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Torrent meghívó kunyeráló
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest