- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Amazon Kindle JailBreak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
koboldozat #1287 üzenetére
Nekem volt hasonló problémám és viszonylag egyszerű volt a megoldás, csak sokára jöttem rá: [link]
Nem tudom, hogy ez segít-e, de hátha.
Az előbb is teszteltem és elő tudtam idézni a problémát:- Play Áruháztól elvettem az adatforgalmat (ezt egyébként sokan megteszik egyéb okok miatt, pl. akik mobilnetről nem akarják, hogy alkalomadtán magától frissítgessen, stb, szóval ez egyébként is egy legitim dolog lehet)
- kilőttem a wifit is a biztonság kedvéért, és láss csodát, DÁP-ot indítva rootolt a készülék, menjek anyámba, stb...
Aztán a Play Áruháznak az adatforgalom visszaadva, wifi vissza, egy gyorsítótár törlés után a DÁP ismét megy. -
energiezolee
aktív tag
válasz
koboldozat #1287 üzenetére
Nem tudom, nem OTP-s vagyok. Valószínűleg az OTP root-ot keres és nem az integritást nézi. Viszont az általad letöltött app egy az egyben megmutatja, hogy még minimális (basic) integritásod sincs, ami biztos hogy kell hozzá. Tudom, mert épp tegnap szállt el nekem is ( a root miatt ) és már nem is működött a DÁP. Ahogy visszahoztam a basic integritást azonnal jó lett. Egyébként hol vetted a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest