- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
MaCS_70 #1022 üzenetére
"Csakhogy a rendszer az Ügyfélkapu+-t már a DÁP-ra hivatkozva nem engedi." - Ott valami más gond lesz, működnie kell az Ügyfélkapu+-nak a DÁP mellett.
szerk.: Látom, már kaptál válaszokat. Ez sajnos user error, egyáltalán nem rendszerszintű probléma (még akkor is, ha sokan nem értik a működését és ezért szidják). Töröljétek a kétfaktoros hitelesítést a törlőkóddal Ha nincs meg a törlőkód, a kormányablakban odaadják a feleségednek. Törlés után újra be kell állítani a kétlépcsős hitelesítést. Ilyen esetek miatt érdemes az e-mailest is. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
MaCS_70 #1022 üzenetére
Igaz, nem pont emiatt, hanem biztonsági okokból (legyen egy másik Apple-eszközöm is a biztonsági kód fogadásához), de nekem már sok éve van egy másodlagos telefonom, ami messze nem az aktuális csúcs, de alkalmas napi használatra (a DÁP miatt is nyugodt vagyok, meg a banki app miatt is). Pici forintokba került egy iPhone SE (2020), nem is makulátlan a külseje, de ez nem volt szempont. Hanem hogy működjön.
Nektek is azt tudom tanácsolni jó szívvel, hogy nézzétek meg, melyik az a még használható (gondolom, Android) telefon, amit elfogad a DÁP (minimális rendszerigény), nem drága, de ilyenkor ki tud segíteni.
Átmenetileg is vehetsz egy ennek megfelelő kütyüt, amit tovább tudsz adni, ha nem akarod megtartani. Ennél jobbat valószínűleg nem tudunk kitalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest