- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
És mi indokolja az ujjlenyomat adását a törvényben? Mert ésszerű okot nem tudok rá.
Hát ami törvényes az korántsem biztos, hogy emberileg is vagy logikailag is érhető és elfogadható.Tehát egy ujjlenyomat kiválthat egy okostelefont az ilyen azonosítós esetekben? Mert akkor TALÁN hajlandó lennék adni, csak nem tudom miért akarják ennyire beazonosítható módon tudni mindenáron, hogy ki vagyok, ha mondjuk a saját EESZT-mre akarok ránézni.
Tudom az az alapvetésük, hogy én aki bejelentkezek a saját ügyfélkapummal az EESZT-be vagy bármi egyéb kormányzati cuccba, nem én vagyok, hanem valaki más helyettem.
De állítólag ezt annak kéne bizonyítania, aki ezt vélelmezi. Amíg ez nincs bizonyítva, addig miért én adjam meg 20-féleképpen, hogy én vagyok én (és te vagy te, akkor ki a hülye én vagy te)? -
félisten
+1
A kettő nagyon nem egy kategória. Több szempontból sem. Én személy szerint egyébként kimondottan örülök annak, hogy regisztrálják az ujjlenyomatomat. (Annak meg még jobban örülnék, ha az ehhez kapcsolódó bizalmam az államban is maradéktalan lenne...)
Egy ügyfelem egyébként éppen most kényszerül rá, hogy felhagyjon az okostelefon-használattal, miután a legelső lehetőséggel élve lett DÁP-os.
Ő akkor mit tehet?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- 14 gen i5 PC Garival
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512G NVMe / 500w! BeszámítOK
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest