Hirdetés
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Aktív témák
-
cocka
veterán
És mi indokolja az ujjlenyomat adását a törvényben? Mert ésszerű okot nem tudok rá.
Hát ami törvényes az korántsem biztos, hogy emberileg is vagy logikailag is érhető és elfogadható.Tehát egy ujjlenyomat kiválthat egy okostelefont az ilyen azonosítós esetekben? Mert akkor TALÁN hajlandó lennék adni, csak nem tudom miért akarják ennyire beazonosítható módon tudni mindenáron, hogy ki vagyok, ha mondjuk a saját EESZT-mre akarok ránézni.
Tudom az az alapvetésük, hogy én aki bejelentkezek a saját ügyfélkapummal az EESZT-be vagy bármi egyéb kormányzati cuccba, nem én vagyok, hanem valaki más helyettem.
De állítólag ezt annak kéne bizonyítania, aki ezt vélelmezi. Amíg ez nincs bizonyítva, addig miért én adjam meg 20-féleképpen, hogy én vagyok én (és te vagy te, akkor ki a hülye én vagy te)?
Aktív témák
- SUSE Linux
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Videó stream letöltése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest