Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Régi magyarország.hu-t kukázták. Az új rendszer hozadéka, hogy semmit nem találsz meg. A régiben még volt esélyed.

Amikor átalakult, lementettem magamnak egy pár szolgáltatás linkjét, hogy ne kelljen keresgélni.

-
Alex91
félisten
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Es mi van, ha telefont cserelek…? Akkor be tudok majd lepni? Mi van, ha maradok azonos platformon az uj teloval, es mi van, ha platformot is valtok? Barmikor tudok uj keszuleket az Ugyfelkapu+-hoz rendelni? Egy keszuleken lehet tobb Ugyfelkapu+-t authentikalni?
Ja, az a webes app - ha jol latom - akkor angolul es oroszul tud?
Most hirtelen ennyi…
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Pontosan mi a probléma, illetve sírni/röhögni való a linkelt oldalon?
Az Ügyfélkapu földhöz csapását sem igazán értem. Nem igazán lesznek alternatív lehetőségek. Arra, hogy az általuk megfelelőnek minősített okostelefon hiányával hogyan lehet majd megbirkózni, mondjuk én is kíváncsi vagyok.
Lesz itt fogaknak csikorgatása, meg választások is másfél év múlva -- nem irreleváns a kérdést tekintve.
MaCS
-
blueye
veterán
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Kispárna nem kell, 2 perc 😊
A cookie dolog tényleg egy vicc.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest