- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hajbazer #844 üzenetére
Én az RCS-t nem említettem, hoztam fel az SMS ellen... (nem érdekel hogy létezik)
De mondjuk a múltév végi FBI/NSA javaslat indok-alapja picit többet nyom a latban.#845 nanotek911 Az hogy mit gondolhatott, az egy dolog, az hogy mit ír az egy másik.
HW tokenből is kettőt illik beszerezni pont a fenti miatt (és az is lehet külön faktorral zárva...)
Nagyon furi, hogy az SMS az nagyon jó, de az adott, mindenkori okostelón már biztos van minden, emiatt a butatelefon jobb a narratíva, de persze ilyen user belépésre használt PC-ja az biztos tiszta marad SMS-es eseténmíg okostelósként már ott bukott az egészen hogy azt hitte, hogy bekapcsolja a telóját (mert már ment.... csak nem vette észre, hogy a futó process-ek miatt már izzik az akku....)
.
Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest