Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
cocka
veterán
Hát ez az Android emulátor mindig ingoványos talaj, mert anno elkezdtem használni az egyik banki appot droid boxon. Egy ideig ment, aztán a frissítésekkel végleg elqrták.
Utána egy másik banki appnál még el lehetett nyomni droid boxon is a rootolt, módosított szoftver blablát, ma már ehelyett kilép. De emulátorral jó sokáig ment, aztán már nem megy azzal se.
És nem tudom kinek mennyi kedve van ahhoz, hogy állandóan ezt a fajta macska-egér játékot játssza, hogy na most vajon mikor melyik frissítéssel teszik tönkre adott emulátoron a működését egy valóságközeli appnak.Ahogy korábban is írtam már talán ide is... egy életet nem lehet bugos, hiányos appokra alapozni.

Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest