Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
Aktív témák
-
dogfavor
újonc
Hát gyerekek, mi azt az infót kaptuk, hogy 10 éven belül mindent lehet rajta intézni és nem lesz szükség kormányablakokra. (én is ott dolgozom)
A magyar nép jó része képtelen a technikát használ, sőt sokan gondolkodni is. A jogszabályi háttér sem mindig egyértelmű....
Én nagyon nem félek, hogy emiatt nem lesz munkám, mert eddig bármilyen elektronikusan intézhető ügytípust hoztak be, 5 emberből 3 elrontott valamit. Az 5 perces ügyintézés helyett, ha bejött volna az ügyfél, kb 1 - 1,5 órás munkám lett belőle. Mert a rosszul beadott kérelemre, elutasító és visszavonó végzést kellett írni, amit ügyfélkapura kellett küldeni, aztán ha méltóztatott megnyitni az emberke, akkor mehet tovább és a vége az volt, hogy bejött az ügyfél és megcsináltuk az 5 perces feladatot XD....
Tehát minél több ügyet lehet elektronikusan intézni, annál több emberre lesz szükség a hivatalban. VICC!!!
Éljen! Látja mindenki, de mégis ez van erőltetve és persze kifele kommunikálva meg minden csodás.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Futás, futópályák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Milyen processzort vegyek?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- További aktív témák...
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Részletre elviheted Bankmentes , Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest