Hirdetés

Aktív témák

• DarkByte

addikt

Úgy látom ez a topik is olyan mint valami szappanopera. Elég pár naponta benézni, mert ugyanaz megy körbe-körbe még mindig..

Komolyan még mindig ezen a router témán rugóztok?? Mintha az hogy itt próbáljátok fehéríteni a lelketeket, az ÁSZF túlértelmezésével, bármit is jelentene. (irodalmi elemzést csinált már valaki? ;])
    Akinek ez körül mozog a fantáziája az már úgy is beletette valami mifi-be vagy router-be. Lelke rajta. Vagy lesz következménye, vagy nem.

El lehetne már végre engedni? Aki nagyon jó kisfiú akar lenni, az még várjon egy kicsit és itt lesz a kimondottan mobil csomag mindjárt.
    Komolyan rosszabbak vagytok mint egy 5 éves gyerek a karácsony napjához közeledve.. :DDD

Hogy valami on is legyen:
    kocsiban próbálgattam a hétvégén Szeged-Kiskunfélegyháza szakaszon. Kicsit segítettem neki és a telefont a műszerfalra tettem, nem az anyós ülésre. YouTube Music-ot hallgattam, nyilván nem teljesen tudományos mert buffer-el. Kisteleknél és Balástyánál volt egy kisebb megszakadás.amikor várni kellett hogy folytatódjon, amúgy folyamatosan szólt a zene. (256kbps hq stream)

Kecskeméten majdnem mindenütt volt térerő amerre jártam (5-ös út bekötő, megyei kórház, Mátyás Király krt.).
    Bemenve viszont valami nagyobb épület aljába (Szil-coop konkrétan), teljesen megszűnt a jel.

Városföldön közel zéró lefedettség van, nagy ritkán elkapja a hálózatot, de érdemében nem lehet vele semmit csinálni.

Összességében azért meglepően jónak mondanám. Durván a B20-as idők előtt a Telenor-os 4G is kb. ezt tudta.

Aktív témák