- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rothfb #72110 üzenetére
"Semmit se tehetsz." -> valószínűleg nem érzed az iróniát, csak szólok pont hogy készpénznél nem tehetsz semmit, senki nem kárpótol. Bankszámlával, bankkártyával az én oldalamon és a bank oldalán is több védelem van.
Készpénzt jobban kockára teszed. Ellopják, elveszik, megsemmisül, hamisat kapsz, senki nem kárpótol.
Bankkártya: költés és pénzfelvétel limit állítható, SMS értesítés azonnal, netes vásárláskor kódos azonosítás, ha ellopják, elveszik akkor letiltod és a bank fedez, illetve a bank is látja ha Géza bácsi kártyaszámával hirtelen Pekingben vásárolnak az nem kóser tranzakció.Tisztában vagyok vele az úristen se győzne meg érvekkel, mert ragaszkodsz a régi kp-csekk módszerhez, azért mégse ilyen téves állításokkal kéne indokolni miért idegenkedsz a modern, jobb módszertől.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest