Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
neverless
tag
válasz
cannyon #6413 üzenetére
Szia
Nem kötekedésből kérdezem, de ebben a gondolatmenetben ott látom a hibát, -vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az hiányzik belőle- hogy ha a diginek az előfizetők megtartása meg a fejlődés a célja, akkor miért ne ez lenne a célja más szolgáltatóknak is ?! Miért nem követi más szolgáltató a Digis stratégiát??
Én is digis vagyok, topnettel, (hajrá digi) de borzalmasan fosok, hogy ők is korlátozni fognakSzóval nem értem, hogy a digi miért nem korlátoz, -vagy fordítva nézve- miért korlátoz az összes többi szolgáltató. De ha már ilyen költői kérdéseknél tartok, azt sem értem, hogy a versenyhivatal miért nem dug fel nekik egy drótkefét, hogy tud fennmaradni digi mellett más szolgáltató, miért nem terjeszkedik nagyobb intenzitással a digi.. blablabla sorolhatnám még.
Egy kérdésre már van válasz, amikor jöttek bekötni, üzletkötőnek szegeztem a kérdést, idézem: "Miért ilyen olcsó a Digi". Bár sejtettem a választ, az ő szájából akartam hallani. Az volt a válaszának lényege, hogy nem ők olcsók, -és befejeztem helyette a mondatot- ...hanem a többi szolgáltató drága. Najah. nézőpont kérdése. De akkoris, amikor eszembejutnak ezek a kérdések, sosem tudok ezekre válaszolni.Ja, ha ezt olvassa Digis ember, mármint Diginél dolgozó, akkor üzenem neki(k) hogy Ne korlátozzatok, legalább Ti ne
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Formula-1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest