- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
Ati007 #41584 üzenetére
Szia!
Csak Debrecenről tudok nyilatkozni, szintén UPC-ről váltottak szüleim március elején. Előtte kb 15 évig voltak UPC előfizetők, nagyon stabil volt a UPC hálózata, nagyon ritkán volt kiesés. Emiatt mi is tartottunk a szolgáltatás minőségétől, de eddig abszolút kellemeset csalódtunk!
Egy optikai kábelt húztak be, amire rácsatlakozik egy ONT (Optical Network Terminal), van több típus, hozzánk egy Huawei HG8247H került, ami wifis router is egyben, aztán arra rácsatlakozik a telefon, az asztali gépekhez az UTP kábelek és a koax hálózat.
Összességében elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal.
A net stabil és gyors, a mi ONT-nk wifije erős, amit be kellett rajta állítani, azt be tudtam konfigurálni. 500-as csomagra lett szerződés kötve, úgyhogy a legnagyobb csomagról nem tudok nyilatkozni. Az ügyfélszolgálattól kérheted a bridge módot és akkor a későbbiekben csak modemként fog funkcionálni és tudsz saját routert használni.
A TV-hez nem kell az idióta mediabox, csak direktbe belemegy a koax kábel. Úgyhogy csak egy távirányító van, olyan sorrendben vannak a csatornák, ahogyan mi akarjuk. A CI kártya csak a prémium csatornákhoz kell. Viszont jó ha tudod, hogy a digis mediaboxok szerintem használhatatlanok, én 1 óra után visszavittem őket, de mivel nem kell így ezt nem írom fel igazából negatívumnak. Az analóg TV-ken mondhatni minden digitális csatorna megvan, Debrecenben 60 analóg csatorna van, a UPC-nél ez a szám 32 volt és a fele nézhetetlen gagyi csatorna volt. Az analóg műsorok képe is jó szerintem és a digitális adásoknál elvétve van 1-1 kisebb bekockásodás.
A telefonnal annyi kellemetlenség van, hogy a rejtett számról való hívást nem lehet letiltani. De ezzel úgy gondolom, hogy együtt lehet élni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest