- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
Ati007 #41584 üzenetére
Szia!
Csak Debrecenről tudok nyilatkozni, szintén UPC-ről váltottak szüleim március elején. Előtte kb 15 évig voltak UPC előfizetők, nagyon stabil volt a UPC hálózata, nagyon ritkán volt kiesés. Emiatt mi is tartottunk a szolgáltatás minőségétől, de eddig abszolút kellemeset csalódtunk!
Egy optikai kábelt húztak be, amire rácsatlakozik egy ONT (Optical Network Terminal), van több típus, hozzánk egy Huawei HG8247H került, ami wifis router is egyben, aztán arra rácsatlakozik a telefon, az asztali gépekhez az UTP kábelek és a koax hálózat.
Összességében elégedettek vagyunk a szolgáltatásokkal.
A net stabil és gyors, a mi ONT-nk wifije erős, amit be kellett rajta állítani, azt be tudtam konfigurálni. 500-as csomagra lett szerződés kötve, úgyhogy a legnagyobb csomagról nem tudok nyilatkozni. Az ügyfélszolgálattól kérheted a bridge módot és akkor a későbbiekben csak modemként fog funkcionálni és tudsz saját routert használni.
A TV-hez nem kell az idióta mediabox, csak direktbe belemegy a koax kábel. Úgyhogy csak egy távirányító van, olyan sorrendben vannak a csatornák, ahogyan mi akarjuk. A CI kártya csak a prémium csatornákhoz kell. Viszont jó ha tudod, hogy a digis mediaboxok szerintem használhatatlanok, én 1 óra után visszavittem őket, de mivel nem kell így ezt nem írom fel igazából negatívumnak. Az analóg TV-ken mondhatni minden digitális csatorna megvan, Debrecenben 60 analóg csatorna van, a UPC-nél ez a szám 32 volt és a fele nézhetetlen gagyi csatorna volt. Az analóg műsorok képe is jó szerintem és a digitális adásoknál elvétve van 1-1 kisebb bekockásodás.
A telefonnal annyi kellemetlenség van, hogy a rejtett számról való hívást nem lehet letiltani. De ezzel úgy gondolom, hogy együtt lehet élni.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest