Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
aki akart már internetet az kötött
nem ez a havi 500forint fogja megdobni az előfizetők számát
valahol azért nincs mert a mobilnet jobb mint egy vezetékes ADSL 5km kábel mellettDIGI-nél meg kb. azt érik amjd el hogy mindenki 500 meg 1000-es csomagban lesz olyan olcsó lesz már hogy csakazért is mindenki a legnagyobbat kéri (magyar szokás mindenből a legjobbal lehetsz csak király)
-
DonMaster
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
igen de pont emiatt, férhet bele az hogy nem csöken az ára de a sebessége nö igy a rendelet szerint ujcsomagok kelenek legyenek, uj olcsobb árakon, viszont ha uj csomagokat hozbe és igy nö a csoamgban foglalt teljesitmény viszont az ár nem igy az totál uj cosmag meg felel a rendeletnek vagy törvénynek, és igy jo lesz minden, tehát a net ára csöken vagyis nem mivel ujcsomag de áfában csöken viszont árban felhasználok terén nem változik de nö a teljesitmény, szoval azért mindenki happy lesz Digi-nek több pénz/ho felhasználonak több sebesség/ho
-
viktorhu
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
Így működik a tapasztalat
Neked jó tapasztalatod volt a tp-linkkel, olyat veszel, nekem kétszer egymás után nem jött be, nyilván legközelebb mást veszek
Azért ez más kategória, mint ismeretlenül ipari hulladéknak nevezni egy márkát, ami az otthonában már túlnőtte az aktuális itteni kedvencet. -
__Keskin__
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Én már ezt egyszer kiteszteltem, nem olyan rossz már a digi DNS-e mint régen.
Gyorsabb már mint a google.
Amúgy ezek annyira kicsi eltérések, hogy nem fogod igazán érezni a különbséget.Azt, hogy ki melyiket használja az egyéni döntés, az megy hogy valaki azért nem használja a google-t mert figyelik az baromság, a google amúgy is mindent tud arról amit csinálsz.
Az meg, hogy a torrentezési szokások(melyik oldalt látogatod, kikkel cserélsz éppen) melyik DNS-ben vannak tárolva tök mindegy. A google 24 óráig tárolja csak, a digit nem tudom. -
=Thor=
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Köszi a javaslatokat, most már meg kell várnom a reklamáció elbírálását. Viszont akkor másnál ugyan úgy felmerültek ezen problémák, pedig szerintem az összes leírás és az ASZF is egyértelmű. Ilyen nincs sehol leírva, amit ők csinálnak...
Amúgy én is kértem, hogy az ASZF-ben mutassa meg az "A" csomagot, hol van ilyen?
Erre mutatta a már 2015 júniustól lezárt csomagokat, hogy ez az csak "a" utótaggal. Arra, hogy ennek mi köze van a jelenhez, már nem tudott válaszolni... -
=Thor=
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Tehát neked hűség alatt módosították az újabb és olcsóbb csomagra?
Na ezt speciel simán mondhatnák, hogy nem csinálják meg, mert ilyen lehetőség nincs sehol leírva...Amit én mondok:
1, Okos csomagtól függetlenül, ha akár csak simán módosítani akarom a net csomagomat, akkor csak a jelenleg elérhető csomagokból választhatok, lezártakból nem lehet...
2, Ha nem is hozom szóba a net csomagokat, akkor a jelenlegi 200A-val írja meg az okos csomagot? Erre nem is lehet okos csomagot kötni, csak a most létezőkre... (ASZF, G melléklet: Akciók)3, Szerintem a régi 200A-t automatikusan ki kellett volna vennie a rendszerből és az új 200-at újra felvenni, vagy mivel kértem az 1000-t, így azt.
Az, amit amúgy most csinált, nem is lehetséges, mert sehol nincs(ASZF) ilyen lehetőség leírva. -
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
nálunk jobb mert itt az ajtó fölött szokták befúrni a falat a DIGI-sek és az ajtó előtt előszoba van aztán ajtó fölé lazán tehető a DIGI ONT és a biztosíték dobozból lehet kihozni konnektort
én így fogom megcsinálni hogy az ajtó felett lesz az ONT odáig jön be az optikai szál és a LAN meg a nagy szobából teljesen odáig ki lesz vezetve illetve a 3 szobányi koax is onnan fog indulni egy3-as osztóval így az ONT-től csak egy kis 20-30centis koax kábel kell az ONT-re vagy ha találok kétoldalon menetes F csatlakozót akkor egyből az ONT koax csatlakozóra kötöm a 3-as osztó bemenő csatlakozóját és csá -
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
felesleges lenne, jó ideig teljesen alap lesz a 100-as csomag mert nagyon sok helyen 100-as WAN portos routerek vannak és csak a sok gebasz lenne ha mindenkinek kapásból 200-at adnának a cucc meg nem bírja és örökké jönne a hibabejelentés.
akárhogy nézem ~94megabites csutka sebességgel 42GB lejön 1 óra alatt
úgyhogy még 4K filmekhez is bőven használható lesz 8-10év múlva is
pláne youtube meg egyebek, de még torrentre is ilyen király feltöltésselUPC nem lesz konkurencia mert még vagy 2évig tuti nem lesz DOCSIS 3.1, ráadásul elég sok átalakítás kell majd nekik hozzá a kábelezésen is meg minden eszköz csere, és ott is csak 10/2,5gigabit osztott kapacitás lesz és nem fog UPC 200megabiteket adni kezdő csomagban mert ők nem az a kategória
de ha azt nézzük hogy a DIGI sima GPON hálózat bőven elég ilyen csomagokhoz akkor ED3.1-et se most fogja UPC behozni mert akkor már DIGI-nek 10G GPON kellene már most pedig mégsem

-
-
E300TD
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Mások a prioritások, nekem egy vezetékes eszközöm van, a kutyám póráza (meg egy NAS, de az ugye ...), viszont vagy 8-10 WIFI eszköz lóg a routeren.
Családi házas környezet, mindenkinek UPC router+WiFree, szóval cirka 14 db 2,4-es jel bolondítja egymást.2,4-en az elméleti max . nekem ~ 144 - 216 körül van, pedig 450-esek a cuccok, és nem jön ki max 100-110, de az is csak kora reggel.
5-ön meg csak az én routerem van, 1,3 GBps, ergo jön a max.Ezek szerint a panales Faraday kalitka jótékonyan hat ..

-
headhunter
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
UPC szinte ugyanezt csinálja itt a lakóhelyemen...
1. Első csapat felszereli a dupla tartókat a villanyoszlopokra (2016.06.05.) [link]
2. Optikai kábel szerelés (2016.07.06.)
3. Tartók utólagos földelése
4. Koax kábel + elosztódobozok, hálózat készre szerelése (2016.08.23.)
5. Optikai+Koax kábel utólagos "összekötözése" (2016.09.13.)Mindegyik különböző időpontban...
-
kevinium
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Demagóg vagy. Valószínűleg más szerszámok, felszerelés kell a különböző munkafolyamatokhoz, tehát, hogyha egyszerre egy munkafolyamatot csinálnak, akkor nem kell annyi dolgot cipelni, annyiszor szerszámot cserélni, tehát gyorsabbak, hatékonyabbak.
De biztos neked van igazad, hogy ha ásni van pénz akkor ásnak, ha csak műanyag dobozokra telik, akkor "dobozolnak"

-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
nyilván ha már elkezdték itt is az egyik tömbben akkor idővel végig érnek és indul majd a lakások bekötése
gondolom előtte még az új gerincet is össze kell hozni mert itt a Havannán felvásárolt terület van tehát nem a DIGI építette ki és gondolom akkor már rendesen csinálják hogy évekig ne legyen kevés
10gigás link a központ felé tuti alap leszcsak ugye ha még a fő kábeleket se húzták be jó sok idő lesz mire az FTTB le lesz állítva
-
huliganboy
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Nah ma voltam a DIG ügyfélszolgálaton. Eredmény: Sikertelen
Adott egy Digi 100/100pro internet amiért fizetek 3700 Ft-ot. A cél az volt, hogy a weboldalukon is hirdetett valamelyik kedvezőbb árra váltsak.
Kb nem tudtak segíteni, mert csak azt hajtották, hogy nem lehet és ami jobban meglepett, hogy míg a weboldalukon lehet hűséggel csak internetet vásárolni, állításuk szerint csak okos csomagban lehet ezt megtenni.
Mondtam, hogy akkor lemondom és újrakötöm, erre valami olyannal jöttek, hogy nem köthetem újra X hónapig.... mondom ez nekik miért jó ha kizárják azt aki fizetni akar?? Csend...Szóval most ott tartok, hogy a weboldalukon lévő 100/100pro legdrágább havidíja 3500 hűség nélkül addig én fizetek nekik 3700ft-ot.
Tudom sokan kifizetik az ADSL-ért a nagy pénzeket, de ez a hozzáállás nem zárták magukat a szívembe!
-
Sultan
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Csak a Budapesti út 274-ig van benne ez pedig a 276. De a lakópark egyik oldala a Budapesti út a belső utcákba meg nincs semmi oszlop kábel stb. Utolsó utca ami merőleges a Budapesti út-al és ami a listában van az a Biztató út. A következő utcák már nincsenek a listába. Csillagösvény út, Kerecsen utca, Etelköz utca, Levedi utca.
-
E300TD
tag
válasz
Flashget
üzenetére
A 10 év eltelte egyébként jelentősen javította a fali ajzatok és csatlakozók "minőségét", ugyanis a digitális jel kevésbé érzékeny a "minőségromlásra". Az a digitális jel, amely egy várt értékhez közeli értéket vesz fel, már értelmezhető a várt értéknek. Egy DA átalakításnál persze ez gondot jelent, de itt nem erről van szó.
Egyébként az analóg adás kevésbé volt sz@r az előző mini NOD-dal, a hang tökéletes volt csak a kép vibrált egy kicsit, de semmi "kockásodás" nem volt.
-
E300TD
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Ok, azért írtam, hogy ezek nem panelban használt ajzatok. A szerelő szerint jó esetben az osztó + sok méter kábel + ajzat + kábel esetén szokott leesni a jelerősség 75 dB-re, ami már nem teszi tönkre a készülékeket. Itt pedig be kellett tenni egy fojtót (látszik a képen).
Már sajnálom, hogy nem mérettem meg az előző NOD-dal, de a szerelők itt sorra járják az előfizetőket és cserélik, fel sem merült bennük a kábelezési hiba ...
-
Tin
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
na most már felkeltettétek az érdeklődésem, este megnézem a tévén a jelszintet (azóta iptv-m volt, hogy bejött, ezt a tévét még nem is használtam koaxról). nekem egyedül az elosztó okoz(hat)ott problémát, az is csak bizonyos csatornáknál, gondolom bizonyos sávoknál zavart bele, de amúgy teljesen jó az adás, pedig van fali csatlakozó.
a splitterük annyira minőségi volt, hogy amikor kicsavartam belőle a kábeleket, leesett a hátulja csak úgy, magától

-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
szerintem ZTE csoda már nincs is, pont ezért is fejlesztik az FTTB hálózatot FTTH-ra mert a ZTE cucc alig lehet olcsóbb egy Huawei ONT-től és a ZTE csak a telefon miatt kell míg az ONT meg mindent szolgáltat
ráadásul kábel macerálás is kell annál akinek eddig volt net és telefon is szóval csomó kiszállás meg ugyanúgy áram díj meg switch port és társainem csoda hogy kivágják az egészet és full FTTH hálózatuk lesz
kicsit odavernek majd a UPC-nek és T-nek egy fullos FTTH hálózattal -
PrometheusX
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
A munkalapon 61Ft/m volt feltüntetve. Durván 1280 forintból megúsztam a behúzott kábel árát (plusz 2500 forint kiszállási díj és 2 db RJ11 csatlakozó ára). Na mindegy, azt hittem hogy rendes telefonkábelt fognak használni, nem pedig Cat5e kábelt, érdekes. (Még nem tudom pontosan hogy mennek a dolgok, mindig tanulok új dolgot.)

-
Louro
őstag
válasz
Flashget
üzenetére
Azért a kép mókás. Helyesírási hiba is van. Semmi hivatalos üzenetre utaló nyom.
Csak úgy hagyjam nyitva a villanyórát. Háááááát.... ha elvágnak vezetéket, visszatekernek, nem hinném, hogy a DigiTV-re foghatnám, ha megbüntetnek.
Különben terjeszkedhetne a Digi. Van benne potenciál, de évek óta hívogatom őket, hátha pár utcányit lépnének.
-
Tin
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
persze, de attól, hogy üzleti, nem lesz megbízhatóbb a szolgáltatás, csak más az sla, de totál ugyanazt a netet kapod, mint a magánelőfizető. csak gyorsabban kijönnek, magasabb a vállalt rendelkezésre állás, és a kieső időre nem a havídíj részarányos százalékát írják jóvá, hanem a kötbért. ami, lássuk be, nem nagy cucc, ha a kiesés okozza a kárt.
(értsd: vehetsz légzsákokat a csomagtartóba a csomagoknak is, vehetsz kiegészítő életbiztosítást is, de ha frontálisan nekicsattansz egy kamionnak, akkor tökmindegy, hogy a végén milyen minőségű koporsóban visznek el
)mikung: nincs jelentősége, vehetném cégre is, de teljesen felesleges, mert ugyanazt kapom.
HUNited: na, te tökéletesen érted a dolgot. erre van egy egygigás mobilnetem, kb 2 napot el tudok dolgozni róla, megosztom a telóról, és kész. ez most a backup, eddig elég is volt, és pont az ilyen kisebb kimaradásokra tökéletes. mondjuk most inkább az idióta ibm-es vpn döglődik néha, na azzal sokat nem tudok tenni.
viktorhu: írtam fentebb, én abszolút nem ismertem a digit, arra emlékszem, hogy vagy 10 éve a homártól kezdve minden televolt velük, de főleg a upc-vel, hogy mekkora szar amit szolgáltatnak, és hogy szarnak az ügyfelekre. tehát én nem vélelmezem, hogy rosszak, pusztán nem volt vele tapasztalatom.
wwenigma: natessék, van ilyen is
pár éve dolgoztam egy cégnél, ott mikrós net volt. melóztunk, és amikor volt egy jó nagy zuhé, akkor mindenki mehetett - volna - haza, mert nem tudtunk dolgozni, csak hát ki indul el szakadó esőben?
amúgy ma hívtak, szerdán jönnek bekötni. jeleztem, hogy routereset hozzanak, a csajszi "felírta", de garantálni nem tudják.
-
mikung
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
"Erre az esetre vannak az üzleti csomagok. [link]
Azért lakossági netről beszélünk többnyire és akinek attól komolyabb elvárásai vannak, üzleti csomagra szerződjön. A díj meg úgyis leírható költségként."Az ára sem vészes, csak van egy indurka pindurka kis probléma : Ájem Józsi, Kovács Józsi, nem pedig Jóska BT/KFT/RT/..., szóval nem valószínű hogy beköttethetné.

-
Tin
veterán
válasz
Flashget
üzenetére
nekem nem kell analóg, évek óta nics, és nincs is behúzva telefonkábel, és nem akarnám szétfúrkálni a falakat. kérdeztem az üfszolgot, hogy ip telefont használhatok-e, azt mondta, nem. még ez az alkalmazásos dolog is jó, mert igazából csak kimenő hívásra kellene.
a másik kérdés: ha jól tudom, ide hozzám optikát húznak be, gondolom akkor külön kell hozzá még vennem egy routert is (most olvasom a routeres topikot), viszont nem ismerem a digi hálózatát: mindenféle vpn átmegy rajta? egyedi ip-ket osztanak? van valamilyen más korlátozás a netkapcsolatukban az olvasott smtp port letiltáson kívül?
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
sima ügy, este sok a töltögető és elfogy a hálózat
kijönnek mérni de tojnak rá mert garantált minimum úgyis meglesz
bővíteni meg úgyse tudnak rajtaONT-t kicserélik 15x is mert az 5perces művelet és "utána majd jó lesz" hozzáállás megy a szerelőknél
ha mázlija van akkor az ONT volt tré és jó lesz
ha nincs mázlija akkor a hálózat kevésnálunk mondjuk volt hogy a fehér Huawei ONT-vel 400-500megabittől többet nem akart hozni
akkor vittem el hozzád a routerem és kiderült hogy az ONT miatt nem ment többet
kicserélte másikra a srác és láss csodát ismét 930-940megabit lefelé
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Cat6-os típusú UTP kábelt (olyan nincs, hogy Cat6e típusú UTP kábel).
(És Cat6 helyett nem Cat5e, amin kicsit meglepődtem, mert az kicsit gazdaságosabb árban mint a Cat6). Viszont így örülök hogy nem kaptam egy külön modemet, és minden bejön a lakásba külön kábelen.Ma elmegyek az ügyfélszolgálatukra és megkérdezem hogy lehetséges-e utólag behúzni a telefonvonalat is.
Szerk.: #44212-re akart menni a válasz.

-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
tuti hogy az, mi másért mennének oda
mondom nekem a szerelő srác akik a 19. kerületi bázisról jönnek ő mondta hogy a következő években FTTB--> FTTH átállás lesz mindenhol a bitang nagy villanyszámlák miatt meg a mostani csomagokat már nem lehet a 32ONT / 32lépcsőházas felállásban adni annyi előfizető van egy lépcsőházra és kevés a GPONmajd ha 1lépcsőház / 1GPON / max 32ONT lesz akkor király lesz

-
DonMaster
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
Vagy a netet vagy a tv-t mondod le, más kérdés van értelme egyáltalán kínlódni ezzel.
itt egy kulcs mondat. kiemelem.hogy miért nos, lemondás ujra kötés vagy akár más szolgáltato tv-jét használva ara az idöre, lehet hgoy a lemondást és ujra kötést és ujkötést eltudod intézni munka után , de elmegy rá 2ora elgalább az-az 4x2 ora
és ehez ad hozzá a bekötés idöpontját amire 1 szabad napot kell kivegyél. tehát kb 2nap pocsékba megy , a nagy semmiért, amit tudnál másal máshol tölteni. mert ugye bekötésnél 90%hogy szabad napot kell kivegyél.
és ebböl már jön is a kérdés 1szabad menynit ér neked ? havi 1700ft-ot emg ér feláldozni érte 1 szabad napot ? -
Gejza1981
tag
válasz
Flashget
üzenetére
s egy valamit nem szabad még elfelejteni, ha véletlenül fel kell bontani azt a hűségszerződést pl a upc-nél akkor igen vastagon a zsebbe kell nyúlni, míg diginél nincs ilyen mocsokság sem...
egyébként most hogy már a tv-nél csak 1 csomagjuk van, annyira viccesen néz ki, hogy netnél még mindig 5 félével szórakoznak... simán elég lenne 2 csomag 100 meg 1000, úgyis annyira erőltetik az 1000-t mindenfelé feleslegesen...
adják oda az egészet 5000ért okos csomagban és nincs adminisztrációs macera

----------------------------------
teljesen más: online felületen bejelentkezés után azt írja, hogy
"A szerződésnek nincs aktív szolgáltatása"viszont a szolgáltatásoknál látszanak az előfizetett szolgáltatások és a számlázásnál látszanak a számlák és a befizetések is...
ez valami digibug?

-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
mázlista

majd infót kérünk hogy végül mit alkottak nálatok 4nap alatt és hogy néz ki a fejlesztés
kíváncsi vagyok ide mikor jutnak majd
ráadásul nálatok még jó is volt a net nálunk meg még örökölt hálózat van nem DIGI által kiépített
remélem jövő nyárig már én is látok majd ilyen papírt és hozzák majd befelé az optikai kábelt
ja és GPON lesz nem EPON aztán akkor minden fasza
32-es osztás 2,4/1,2gigabitre, azt hiszem nem igen lesz sebesség gond a közeljövőben ha megvalósulna ez

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Flashget
üzenetére
Igen igen.

A Maiden meg a Maiden, tenyleg jo bulit csinaltak. Most megy Tarja, furcsa igy magaban a Nightwish nelkul azert.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget
üzenetére
LOL a mostani eszközparkjuk is 20x nagyobb forgalmat bírt volna, erre még nagyobbra bővítették

minek
úgyis kevés a feltöltésük meg az előfizetők legnagyobb része kis csomagban van hiszen az is drága a DIGI-hez képest.
ED3-on nem nagyon fognak bejelenteni nagyobb csomagot és az 500-as csomagjukra se fizet elő kutya se olyan ára van
-
E300TD
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Azért azt is meg kell említeni, hogy miután kiderült, hogy a DIGI fejlesztett az addig csak UPC-s gödöllői területeken, a UPC kijött egy új (grassalkovich) csomaggal, ami CSAK ezekre a területekre köthető, ( ugyan az, mint valamelyik Trio, csak fele annyiba kerül) nem is hirdeti semmilyen digitális fórumon!
Ha ez nem tisztességtelen üzleti magatartás, akkor semmi sem! Főkképp azokkal szemben, akik többet fizetnek ua-ért, mert náluk nincs valódi verseny!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Neked jó tapasztalatod volt a tp-linkkel, olyat veszel, nekem kétszer egymás után nem jött be, nyilván legközelebb mást veszek