Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
djsilas
tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Digisek nalam szepen kihuztak a regi UTP-t, a regi telefon kabelt, majd mondtak, hogy a regi kabelvonal tul "sarkos", az optikanak nem igen fog tetszeni, furnanak inkabb egy lyukat az ajto tokba. Na most mit tudtam volna tenni!? Furtak lyukat es behuztak a nappali tulso vegeig az optikat a sracok, ONT oda kerult, ahova en mondtam.
A lepcsohazban kabelcsatornat lebontottak, rez ki, optika be, csatorna vissza. Mire elmentek ment is a net, masnapra pedig at voltam rakva gigabitre. En igazabol nem panaszkodom, sot...
ONT-t sikerult ugy beloni, hogy mar WiFin is 100Mbit korul van, amugy meg stabilan 900/200 felett szokott lenni sebesseg teszt kabelen. Torrent nem annyira hasit, de szerintem egyszeruen csak rosszul van beallitva a NAS. Gepekre nem toltogetek, sajnalom az SSD-t. Nalam az atallas legnagyobb "vesztesege" az IPv6. Ez tenyleg rossz nekem, lehet kerni is fogom a bridge modot... :/
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest