Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• vaakuum

addikt

válasz Intruder2k5 #53369 üzenetére

Én érdeklődtem a közös képviseletünknél (ha jól rémlik 14 vagy 15 nagy társasházat visznek) és ezt a választ kaptam:

"Az internet, telefon, kábeltv szolgáltatással kapcsolatos dolgokhoz, a közös képviseletnek nincsen rálátása.
    Mindenki egyénileg intézi a saját tulajdonába való beköttetést.
    A Digivel kellene felvenni a kapcsolatot, hiszen ez az ő érdekük, hogy bővítsék a hálózatukat."

A digi is csak annyit válaszolt, hogy jelenleg nem elérhető a szolgáltatásuk nálunk (az utca túloldalán igen, meg a mellettünk futó utcában is), figyeljem a hirdetményt, talán majd egyszer jönnek.
    Viszont ha nekem megint hűségeskedni kell a másik tolvajcégnél, mert éppen kifut a jelenlegi szerződés időtartama, akkor helyből egyel kevesebb potenciális jelentkező, ha mégis jönnének.
    Szóval jó lenne, ha nem két hétre előre tervezve szólnának, hogy esetleg elérhető lesz a nagysebességű internetjük felénk is. De már úgy vagyok vele, ha nekik jó, hogy én egy konkurens cégnél vagyok előfizető, holott jeleztem, hogy szívesen átmennék hozzájuk, akkor nem kapálózok.

Aktív témák