Hirdetés

Aktív témák

• peterxxx

csendes tag

Sziasztok,

Tanácsot szeretnék kérni egy problémával kapcsolatban..

Eredetileg úgy nézett ki az internet kapcsolatom, hogy bejött a lakásba a net kábel a Digi által biztosított ZTE ZXHN H298N routerbe, onnan be a saját routerembe majd tovább mindenfele..

Annyit változtattam, hogy a saját routerembe megy be mostmár a net közvetlenül (WAN port) és így kikerülve a Digi eszközt osztódik mindenfele tovább.. ez tökéletes is lenne így csak van egy kis probléma.. van Digi vezetékes telefon előfizetés is amit csak a Digi által biztosított eszközbe lehet bedugni, mert csak azon van RJ11 "phone" port.

Kicsit laikus vagyok ezen a téren így úgy gondoltam, hogy majd a saját routerem egy sima UTP kábellel összekötöm ZTE-s Digi cuccal, amibe belemegy a telefon is és vígan működni fog így a teló, de sajnos nem. (DHCP-t is kizárólag már a saját routerből biztosítom, természetesen a Digi eszközt is látom a gépről)

Hogy lehet a saját routerből a telefont is működésre bírni? kell valami RJ45-RJ11 konverter az egyik portból és akkor teljesen száműzni tudom a Digi eszközt? a net részhez értek valamennyire (beállítások, pppoe kapcsolat, stb.), de a teló kifogott rajtam..

Köszi!!

Aktív témák

Hirdetés