Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
J4nik4
csendes tag
Nem lehet, hogy ma megint tönkre tesznek mindent, ami jó volt?
Ezt találtam a Digi oldalán:
Tisztelt Ügyfeleink! Munkatársaink 2010. 03. 11 -én 05:00 tól országos hálózatunk karbantartási munkálatait végzik, ezért az internet, TV és telefon szolgáltatásokban rövidebb kimaradások fordulhatnak elő. -
anrab
addikt
milyen szerencsés vagy!
én se használtam még és tuti nem is fogom mert akkor már a tv szóljon. meg nem is értem ezt a 240percet hogy mire van. /elmegyek othonról és majd kikapcsol 240 perc mulva? de akkor kinézi a képet amit berakok?/ meg egyébként is drága lenne festményként használni a tv-t.
"úgy néz ki mint egy kép a falon" na köszönöm
na mindegy csak azt nem értem miért nem teljes képernyős nálam, és fw után miért nem javul meg?
egyébként ha beteszek egy 1920x1080-as képet, azt teljes képernyőn jeleníti meg. csak a saját scenea-t nem.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
hát ez az!!!
nem tudom, látod hattorihanzo-nak is csinálja. lehet másoknak is csak nem nagyon nyomkodják.
hát csak azt tudom ajánlani amit Te nekem. ne nézz discovery travelt.
próbaképpen át tekertem a csatorna ujrakeresést. megint sorba rakom. bár most nem írta hogy frissített.
egyébként mikor tegnap kiírta és ujra kerestem őket, az első után azt írta ki hogy csináljam meg ujra. megcsináltam és a rádió csatikat 1001-re rakta. most viszont ott van ahol szokott lenni a 66-tól. -
anrab
addikt
na, ujra kereste-sorbaraktam.
az MTV2 HD-n belementem az EPG-be és sorba raktam. a vége felé járok az utolsó előttinél ami az echo volt. jött a pukk meg a ki! a hallmarkra kapcsolt vissza, nem az MTV2 HD-ra. nem b@szogatom tovább.
nem kaphat tulfeszt? vagy valami más?[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Mondjuk ez a tag már régóta nyomja (legalábbis az egyik), meg én is külön felhívtam a figyelmüket, a T-s az a földfelszínire való, de kötötték az ebet a karóhoz, h manuálisan akkor is megtalálja, szal nem keverték, sztem az lehetett inkább, h vmi olyan tv-n belőtték, amiben volt C tuner is, de azt hitték, h csak T van benne és azóta hintik az igét. Sajnos kipróbálni nem tudom, mert T tuner sincs a tévémen, van egy USB-s tunerem, max azzal lehetne ... btw, ez a csati ami az usb kütyün van, szabványos lehet, v vmi egyedi cucc? Kellene egy koax átalakító hozzá, h egy komolyabb antennát is rá tudjak passzintani és nem szívesen vágnám el a kábelt...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Igen az enyém és tudom, h csak T-s és azt is tudom, mit hova kell dugni, de a kérdésnek ehhez az égadta világon semmi köze :-)
Nekifutok megint: Rá akarok tenni egy a sajátjánál nagyobb antennát, mert azzal semmi sem jön be, de nem akarom szétvágni a zsinórt, ezért kellene egy átalakító, amivel sima koax kábel kerek dugóját is össze tudom házasítani vele.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
gurabli
őstag
Köszönöm, sejtettem, hogy a tv nem támogatja.
A Diginél van 2 HD STB, az egyik kezelésijében az szerepel, hogy az USB2-őn keresztül támogatott FAT32 HDD-re a műsorok felvétele. (Technisat DIGIT HD4-CX)
Ez igaz és valóban működik, próbálta már valaki a gyakorlatban is?"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
klaczi
aktív tag
Kétlem! Mindent fel tudok venni. Előre kijelölöm az "epgben" és ott csücsül a film a merevlemezen. Egy hétre előre ki tudom a filmeket jelölni. Persze ha éppen működik az EPG. Egyébként is megy csak macerásabb.
Igaz én számítógépen használom a Digit. Amennyiben a kütyü tud ilyet szerintem nincs jogi akadálya. -
anrab
addikt
hát én nem mondhatom ezt el!
már nem merem próbálgatni.
majd meglátom a köv. fw. frissítés után. bár úgyse tudom sokáig megállni hogy ne nyomkodjam.
a kép is szokott megakadni meg nem mindig megy az automatikus képméretezés. gondolom nem küldik a képhez tartozó infót.
mindenesetre ha nálad megjavult akkor várom én is a javulást.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
nekem se tetszik. tök olyan mintha a tv lenne szar. pedig egyértelmű hogy nem. meg a szívbaj jön rám mikor pukkan és várom hogy most vissza jön vagy úgy marad.
a multkor csináltam egy olyan keresést hogy kikapcsoltam az analógot, de ugyan úgy betöltötte azt is.[ Szerkesztve ]
-
sza-bika
csendes tag
Sziasztok,
Szolnoki vagyok, márc 1-én üzembe állítottam Sony Bravia KDL-32EX500 tv-met. Mivel DVB-C-s, ezért az addig egy másik tv miatt nálam lévő HD boxot visszavittem a Diginek. Minden ment rendben egészen március 15. környékéig. Akkortájban észrevettem, hogy hiányzik a Duna HD meg egy pár adó egymás mellett, ezeket még nem rendeztem át a programlistán. Nem tudom milyen frekik környékén lehettek az eltűnt adók, mert én automata hangolást használtam, és nem jelzi ki a tv a frekiket. Egyből szaladtam az ügyfélszolgálatra, hogy kinél is van a hiba. Ott megnézték a náluk a falra függesztett tv-jükön, hogy megvan-e minden adó, és azok amik nálam hiányoztak, ott megvoltak. Ők a jelet HD boxról küldték a tv-jükre. Hazamentem, és újrahangoltam a tv-t, és megint újra és ekkor jött a meglepetés: egy adót sem talált meg. Felment bennem a pumpa, biztos a tv-mnek van baja. Behangoltam az analóg csatornákat és két napig azt néztem. Elmentem a Sony szervízbe, ahol készségesen fogadtak, megbeszéltük a problémát. Megállapodtunk, hogy mindenféleképpen megoldjuk a problémát. Hazamentem és próbából újra elindítottam az automata hangolást, és láss csodát, megvolt minden csatorna, még azok is amelyek hamarabb eltűntek. Viszont azt vettem észre, hogy a képminőség egy kissé romlott, és ez a jelenlegi állapot is.Azért azt már látom a hozzászólásokból, hogy a hiba valószínűleg a Digi ügyködéséből származik, és azért jó olvasni legalább azokat, mert legalább ennek eredményeképpen egy kissé megnyugodtam. Kérdésem mindenki felé, és méginkább azok felé akik egy kicsit jobban értenek a dolgokhoz, hogy ez a kis minőségromlás csak azokat érinti akik HD box nélkül veszik a digitális jelet, és ez direkt van, hogy rábírják az előfizetőt a havi ezres fizetésére, vagy annak is rosszabb egy kicsivel akinek van HD boxa.
Bocs ha kicsit körülményes voltam, de volt pár nagyon rossz napom a fent leírt jelenségek miatt és itt legalább megértő a hallgaóság.
-
anrab
addikt
discovery-knél kezdtem és a science-nél rövid nézés után kikapcsolt, egyébként minimum öt másodperc a váltás. /általában/
másodszor már a science jó és tovább mentem viszont a váltás utána a PV tv-nél fagyott le és kapcsolt ki. elsőre a hallmark most jó volt.
szóval nálam nem oldódótt meg a dolog. mezzó folyamatosan kockásodik. sport1 nincs pedig nem mondtam le euronews viszont van. epg végigtekerés után betöltött mondjuk az még nem rendeztem, de általában megvan. viszont nem százas a dolog mert van hogy csak a köv. műsor mutatja.
az idő rendben. -
-
anrab
addikt
nem tudom hogy hallottak e ilyenről.
kikapcsolás óta idáig ment, most beléptem az epg-be és jóformán nem volt benne semmi. /gondolom a kikapcsolás miatt/. kiléptem belőle, erre a tv is. mármint az adásból.
nem jár ide műszakis hogy legalább sejtésünk lenne? mert szerintem a digi ügyfélszolgálatán csak a címünket vennék fel és küldenének valakit méregetni, aki megállapítaná hogy a jel rendben.
vagy a philipsnek kellene szólni?
az a baj hogy nekem macerás lehet a gari. ha meg írok e-mailt arra meg úgyis azt válaszolja hogy keressem meg a szervízt.
monjuk a fiamé e-digital-os, ott van garipaír. azt a pólusban vettük.[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
na végigmentem az analógokon. semmi gond! a csatornaváltás gyors.
némelyik adónál ráférne a finomhangolás, amit régebben nem kellett.
és még valamit észre vettem. régen sokat néztem a fix tv-t. mióta leálltak ill. ők azt írták ki hogy kísérleti adás, azóta nem néztem és csak most látom hogy mivan kiírva.
FX HD TV kísérleti adás!
erre nagyon kíváncsi leszek. nem tudom mikor indulhat ujra a normál adás.
azt sem értem hogy ők idáig is közvetítettek digitálisan az interneten keresztül. akkor miért nem szerepel a digitális csatorna kiosztásban. -
Moki111
tag
Én is így vagyok ezzel, hogy szerintem sem a TV a gyenge láncszem. Az LH5000-es fórumon szintén találtam valakit akivel ugyanez van.
Egyébként mondtam a fickónak, hogy nem kellene afelé menni, hogy a TV-rossz, mert más gyártók TV-inél is jelentkezik a probléma, ráadásul külömböző kerületekben, de csak egyet hajtott mint a pereces. "Ha STB-vel jó akkor a TV-ben van a hiba." Valahogy érzem, hogy az fog kisülni, hogy nem DIGI hiba
Bár azok után, hogy megkérdezte a hibafelvételnél a férfi adminisztrátor, hogy hogyan írják azt hogy kilohertz (KHz) nem csodálkoznék (mellékesen majdnem a fejébe röhögtem...)
JA egyébként én a XX.kerben digizek.Üdv
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
A szervízzel még nem beszéltem.. csak a Philips Mo.-i képviselőjével (töri a magyart), ő javasolta a szoftverfrissítést (a legújabb van fent), a csatorna áthelyezését (ezt nem értettem) illetve más ország kiválasztását (Francia,Svéd).
Nekem nem kapcsol ki a tv-m, csak kb 10 csatorna vétele nem jó a 7XX MHz-es sávban (AXN, Bebe, stb)Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest