Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz Moki111 #1272 üzenetére
hallmarkon még a menübe se tudtam bemenni hogy megnézzem milyen frekin van. ill. beléptem de már tovább nem tudtam menni mert pukk és kikapcs majd ujra indul. érdekes hogy utána már simán lehet navigálni. csak megnéztem hogy valóban a 786 MHz-n van. idáig nem néztem még.
-
antilop79
csendes tag
válasz Moki111 #1269 üzenetére
Sziasztok!
Nekem LG LH7000-esem van. Teljesen hasonlót tapasztalok a 786 MHz frekvecián lévő csatornákon, a tv esetében. A HBO miatt van set-top-boxom is, azzal nincs ez a gond, bár az rendelkezik Digi kártyával is ami lehet, hogy kompenzál valamit (nem értek hozzá). A Quick menu-nél nálam is szaggatt.
Véleményem szerint a Diginél rontottak el valamit, de nagyon, amit még ők sem tudnak. Mindenesetre furcsa, hogy az STB-vel meg jó. (Ja, 13. kerület)Üdv:
antilop79 -
zhagyma
őstag
válasz Moki111 #1283 üzenetére
" ... Ami a lakásba bejön fő kábel (még az osztás előtt) ott volt kb 70 először, majd megnézte a fali konnectort és ott volt kicsivel több mint 60. ..."
Ez mint eredeti állapot tényleg megfelelő, amin egy picit emelt a szerelő a "megnyugtatásodra" és munkalapra írt tevékenység végett. A "túl magas" valóban okozhat problémát, mivel a TV/STB tuner "nem képes kompenzálni" és "túlvezérlődik", azaz szar lesz a vételed ... A 80 dBuV-ról azért nem mondanám, hogy minden esetben problémát okoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
anrab
addikt
válasz Moki111 #1471 üzenetére
nálam is problémás, csak változott a helyzet.
nézem a hallmarkot és tovább szeretnék lépni: megnyomom a léptetést és mintha semmit nem csináltam volna, a tv műsor megy tovább. majd... elkezd villogni a led mint mikor bekapcsolom a tv-t./persze megy a műsor/nem történik semmi más, aztán abba marad. majd ezután megnyomom mégegyszer akkor rögtön vált. a többinél lassú a váltás olyannyira hogy valamelyiknél néha még vagy 20mp is eltelik.
még olyat is tud produkálni hogy ha a tv2-n az epg-ben gyorsan mentem a nyolcadik nap felé akkor kilépett a tv műsorra, de nem a tv2-re vissza hanem a hallmarkra.
szóval nincs pukkanás és ujraindulás, csak valami olyasmi. -
antilop79
csendes tag
válasz Moki111 #1471 üzenetére
Sziasztok!
786 MHz-n egy kicsit változott a helyzet. Már második napja a Nat Geo Wild és a Disc. World esetében megszünt a gyakori teljes elsötétülés. Most a változatosság kedvéért a Sportklubnál van ez a jelenség. Hallmark és movies24 hangja továbbra is akadozik. A tv Quick menüje szintén akad. Más LG tulajdonosnál mi a helyzet?
Amúgy jeleztem az LG szervíz felé a problémát, meglátjuk mit válaszolnak. Viszont a fentieket figyelembe véve most már nem tudom eldönteni, hogy a tv-vel van gond vagy a Diginél nem okés valami. Lehet, hogy valami beállítás nem teljesen korrekt náluk, amit egyes tv-k jobban kezelnek mások kevésbé??? (sajnos nem értek hozzá) Mindenesetre érdekes...
-
sixtybi
tag
válasz Moki111 #2261 üzenetére
Nálam nem is update-elődik, viszont ha rámegyek akkor igen.
De mivel más TV-ről van szó (nekem Samsung LE32B530) ezért kár is összehasonlítani.
Van valakinek olyan TV-je, ahol az EPG nem csak akkor frissül ha rámész a csatornára? Bár azt is el tudom képzelni, hogy ez így kell hogy működjön. -
antilop79
csendes tag
válasz Moki111 #2517 üzenetére
Úgy van! Valamit megint piszkáltak és sikerült elrontani. A 378 és 394-es frekvenciákkal van gond. m1HD és Duna Autonómián ismét jelentkezik a korábbi képelsötétülés, néha idegesítően sűrün, néha ritkábban. Ezen a frekin (378) a mozicsatornákkal buheráltak, a műsorok egy része végre 16:9-be jön. A másik frekvencián ahol a két Nat HD van én nem tapasztaltam hibát, bár biztos nincs rendben minden, mert a tv Quick menüje itt is akadozik.
Hátha olvassa valaki a Digitől és csinálnak valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest