Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zazenke

őstag

válasz McLaca #27679 üzenetére

igen ezt tapasztaltam én is és kihagytam a hosszabbító kábelt. és utána elindult ,viszont volt olyan hogy bekapcsoltam és törölni akartam egy felvett 1 gigás filmet és csak 3 adjára sikerült neki mert mindig belefagyott a műveletbe. ilyen bizonytalanságai voltak. eldöntöttem akár 2.5 akár 3.5" lesz mindenképp úgy lesz megvéve a hozzávaló hogy külső tápot rá lehessen dugni. mert külön lehet venni olyan 2.5"-os házat is aminek ki van alakítva a táp csatija. A másik szempontom pedig a csendesség és energia hatékonyság lesz. Nem fogom beletenni a házba a régi winyoimat mert azok nagyon hangosak hanem veszek bele új szériás WD merevlemezeket .Ezeket tapasztalatból tudom hogy a 3.5" nak sincs szinte semmi hangja. Külső háznak kinéztem pl a 3.5" változatba a sharkoon rapid case szériát. jókat írnak róla és ha azt érzi hogy tétlen sokáig a winyo és nem kap vezérlést akkor leállítja azt. Na ez meg azért lenne fontos mert ez a hülye digis box igen érdekesen viselkedett. amikor kikapcsoltam leállította a winyót és csend lett majd éjszaka azt vettem észre hogy visszakapcsolta magától és csak pergette üresbe. felvétel időzítő semmi nem volt beállítva. ezt többször is eljátszotta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés