- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére

Akkor ezzel (ezekkel) megoldható, csak plusz külső vincseszter kell?
-
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Feleségem rendszeresen használja a megállítást,és a felvételt is.Azonkívül TS formában vesz fel az Amikó,ha akarom másik Tv-n is tudom nézni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Persze, sajnos a két tunert és az egyéb extrákat itt mellőzni kell, amihez a UPC CISCO box hozzászoktatott, de tekintve, hogy sokat ott sem használtam ezeket, a kevesebb mint fele havidíjért cserébe tudomásul vettem, hogy itt nincs ilyen. Mondjuk az igazat megvallva már a boxot sem kapcsoltam be vagy fél éve, mert akkor került arra a vételi helyre is DVB-C tuneres TV, így már nincs rá szükség. Le is kellene adni, mert minek legyen itt, meg az is ~300HUF havonta, de valahogy ez eddig elmaradt. A felvétel témához még annyit, hogy én csak direktben manuálisan indítva próbáltam a felvételt, de arra most hirtelen nem is emlékszem, hogy programozni is lehet-e.
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerencséd van,mikor bekötötték először,én is olyant kértem.Nem működött a szerelőnek sem.Vettem Amiko boxot,azóta megy time shift,fekvétel.Ja ha megy a felvétel,megállitás akkor sincs.
-
GuruZone
őstag
Lessetek rá lécci ORF1-re, Győrben eltűnt, egy hete a szingapúri F1 alatt sem volt már meg

128.5 MHz-et ír a kiosztás, a rádióadók például szólnak, PAX TV is van

-
( V )
veterán
Sziasztok,
Átrágtam az összefoglalót, de kicsit bizonytalan vagyok: UPC-ről szeretnék váltani (teljes csomagot), de nem tiszta hogy a DiGi-nek van-e olyan STB-je amivel műsort is lehet felvenni - sajnos ez lényeges lenne. Ismerősöm azt mondta hogy nincs. Sima Philips HD ready TV-nk van.
Van mód rá?Thx!
-
-
törölt tag
válasz
sityupityu
üzenetére
Köszi, ezt elfelejtettem, és ezt már írtam is csak kiradírozták. Sajnos az m4-től a kommentátort is átvették(mezei d), viszont ő nagyon nem való ehhez a sporthoz, az eurosportos Várhelyi és a digis Haraszti is sokkal jobb.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A topikot kitakarítottam. Megkérek mindenkit, hogy a politikai vonatkozású szálakat itt mellőzzétek, mert sokszor láthattuk mi a vége ha ez előkerül. És ebbe beletartozik a SpilerTV-k körüli események politikai vonzata is. Nem érdekel, hogy a politika az életünk része, de a topiknak akkor sem lesz az.
De ha valaki mindenképp ki akarja írni magából, akkor itt megteheti.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
ászf szerint kellene lennie?
-
Továbbra sincs Ozone TV (HD) a diginél, vagy csak az ászf téves?

Azért elég gáz, ha nincs. -
Dikri
aktív tag
Sziasztok!
A lakáson belül kellene kábeleket cserélnem a meglévő RG-6 kábel sajnos túl vastag, mert mellé kellene a falba huzni egy UTP kábelt is.
A kérdésem az lenne mi az alternatíva?
RG179 az baromi vékony (2,54mm és drága persze), de ha jól gondolom baromi nagy csillapítása is van (ami nem feltétlen baj, mert elég nagy a jelerősség lakáson belül), viszont fogalmam sincs hogy ezek 3xosan árnyékoltak-e. Márpedig ha jól gondolom, mivel közvetlen mellette lenne az UTP kábel 15 méteren keresztül a falban nem árt az árnyékolás.Ez lenne 3 féle is van:
[RG-179] -
törölt tag
válasz
polar-x
üzenetére
"A honlap azt írja hogy "analóg" az adás formánál! Ez mit jelent?"
Ezt nem tudom hol olvastad? ... DE! Ugyanazon a koax kábelen kapod a digitális (DVB-C HD/SD) és az analóg (PAL) csatornákat/adásokat is.
"Nem tudom majd a HD csatornákat nézni?"
Az előzőből következik, hogy tudod nézni. DVB-C tunerrel rendelkező - célszerűen Full HD - TV kell a szolgáltatás igénybevételéhez.
"3 lcd tv van a családban ,kell még hozzá smart card vagy set top box?"
A TV-ken kívül semmi nem kell, mert ún. Free To Air (FTA) rendszerben vagyis kódolatlanul sugározza a DIGI az adásokat (kb. 30 HD és közel 100 SD csatorna).
Kivéve az ún. külön fizetős prémium csatornákat. (Pl. FilmNow, HBO-k, felnőtt csatorna stb.) Ez utóbbiakat a DIGI-től bérelt CI+ szabványú SmartCAM-al (max. 2 db SmartCAM eszköz/előfizetés) lehet nézni, amit a TV CI+ Common Interface slotjába kell dugni, ha van benne olyan."Hűségidő kötelező a kábel tv-nél?"
Nem kötelező, sőt külön nem is köthető egyetlen szolgáltatásra.
Csak mindhárom szolgáltatás - Internet, TV, telefon - igénybevétele esetén köthető határozott idejű szerződés 1 év időtartamra.
Jelenleg ez az ún. DIGI Mindenkinek csomag.... és +1:
Szerződéskötéshez kell a lakástulajdonos írásbeli hozzájárulása.
-
polar-x
tag
Üdv! Lakótelepen albérletbe szeretnék digi kábeltévét meg internetet . A honlap azt írja hogy "analóg" az adás formánál! Ez mit jelent? Nem tudom majd a HD csatornákat nézni? 3 lcd tv van a családban ,kell még hozzá smart card vagy set top box? Most vannak kábelek a szobákban( koax) de gondolom adás nincs rajtuk előfizu nélkül ugye... Még egy kérdés! Hűségidő kötelező a kábel tv-nél?
-
válasz
üzenetére
Tudod több gyerekes család van, ahol fontos a mesecsatorna, mint a (bocs) "focibuzi", aki lelép, ha nincs splier. Kb. 1-3 % előfizetői veszteség lenne, ha mindegyik habzószájú átmenne a konkurenciához, mert ott van. Ja nem megy, mert az meg drága, meg ip-tv box, meg fel kéne emelni a popóját. Az, hogy itt 10-15 ember morog napi szinten 100x, a FB-n 2-300-an pörögnek a témán az előfizetői körben nem kimutatható mennyiség. Sokkal nagyobb lenne a lázadás, ha a két csatorna miatt akár 100 Ft emelést kéne végrehajtani.
-
törölt tag
-
nfsu17
veterán
válasz
üzenetére
Mondjuk azért, mert lehet akinek az fontos, az lehet elvándorol... - Ezt hívják nézői nyomásnak... persze, ha a diginek ez nem számít úgy ítélik meg, akkor nincs gond.
Nincs is gondjuk.
Nincs spíler és nem csökkent mégsem a kábeles efik száma.
Persze azt nem lehet tudni, hogy mennyivel nőne, ha lenne, de az már mindegy is.Mi is megtudtuk oldani, hogy legyen spíler1 és digi is. Nem kellett ehhez felmondás.
-
unravel
őstag
már kissa1026 kommentje előtt akartam nektek írni, ismét, újra, századszorra, szééép lasssssaaaaaan:
NEM LESZ SPÍLER. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Jó, hát ilyen dologgal maguk alatt vágják a fát, ha van konkurencia... min elgondolkozik az ember...
Ezt a "elgondolkoznak hány embert is érdekel" pl mese csatornák, nem hiszem, hogy érdekelnek, de pl egy családnál biztos van akit érdekel. - kb ezt így kell szemlélni. De mondhattam volna más példát is...
-
törölt tag
válasz
Joe123
üzenetére
Mondjuk azért, mert lehet akinek az fontos, az lehet elvándorol... - Ezt hívják nézői nyomásnak... persze, ha a diginek ez nem számít úgy ítélik meg, akkor nincs gond.
De ha már egy nagy szolgáltatóval megegyeznek, akkor ált a többi is lépéskényszerben van.
"Ott vannak a saját sportcsatornáik"
Mivel én egyiket sem nézem, de az itteni kommentek, és tapasztalatok alapján, a foci jobban érdekli az embereket... mint a saját csatornák... a spíler 1 pedig több helyen bekerül azóta már (más szolgáltatoknál)... És azon sem lepődnék meg, ha egyszer ebben itt is változás lenne, lévén, a többi tv2-es csatorna már bekerült, rég. A spíler is csak azért nem mert, drágább sportcsatorna lévén...
De idővel kiderül úgyis mi lesz... - engem nem zavar ha van ha nincs...
Csak gondoltam itt pár rajongónak érdekes infó lehet.
-
törölt tag
-
Joe123
senior tag
válasz
üzenetére
Miért kéne? Spíler 1-et se vették fel, amiatt se ment el tőlük senki vagy legfeljebb jelentéktelenül kevés előfizető. Ott vannak a saját sportcsatornáik Serie A-val, Sport1/2, Eurosport 1/2, nincsenek rászorulva a spílerekre. Abba pedig tuti nem fognak belemenni hogy a spílerek miatt kelljen árat emelni és mindenki mással kifizettetni pár ezer ember szórakozását. Betehetnék külön fizetős pakkba, mint ahogy a HBO van pl., de abba meg a TV2 nem megy bele mert akkor ott nagyon gyorsan kiderülne mennyire kevés embert érdekel az összes előfizetőhöz képest.
-
törölt tag
"Telekom, ügyfélszolgálata, szeretnénk tájékoztatni a sport rajongókat, hogy jelenleg folyamatban van a tárgyalás a tv2-vel a spíler 2 ügyében..."
Ha a telekom felveszi, akkor a diginek is lépni-e kellene, nem? Se spíler 1 se spiler2... ráadásul úgy tűnik jobban jártak volna egy csomagban vették volna... gondolom nagyobb lett volna a kedvezmény...
-
tibike8
őstag
Másnál sem megy a digi online? Éjfél után kidobott, visszalpve meg a kiszolgáló nem elérhetőt ír csak. Szegeden ez van legalábbis a munkahelyemen és itthon is.
-
mcfly82
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
OK, most már zárjuk a Telekom témát, aki szeretné itt lehet folytatni...
-
törölt tag
válasz
Joe123
üzenetére
Van belföldi opció náluk 1000Ft-ért:
Havi 100 óra 0 Ft-os hívás. Az összes belföldi normál díjazású vezetékes szám irányába, kapcsolási díj nélkül.
Boond: A Hoppá+ csomag 3375 vagy 3600Ft és 5000 perc vezetékes/mobilhívást tartalmaz, de amúgy most nagyon drágák a csomagok. -
Joe123
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megnéztem telekom mit ajánl szüleim címére (ott elérhető a digis FTTH), 8650 telekomnál az 1000/1000 (feltöltés sokkal jobb mint a diginél), a telefon viszont használhatatlan (30Ft percdíj, 2018-ban HAHAHA), TV csatornák nagyjából ugyanaz (spíler van, de digisportok nincsenek) és minden plusz TV plusz 300Ft havonta. Szóval ez se nagyon rúg labdába az 5000Ft-os Digi mindenkinek mellett.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Joe123
üzenetére
Nekem a UPC 6500Ft-os árat ajánlott amikor bejelentettem nekik, hogy felmondom a szerződést. Ebben volt Digital Gold TV két darab box-al, az egyik rögzítős, 120Mbps net, és valami alap telefon csomag. Na most ezzel szemben a DIGI-nél van 1000-es netem, TV "korlátlan számú" készüléken, és szintén alap telefon. Az első évben 3k/hó, most júliustól pedig 4850ft/hó, de még ha 6000 lenne, akkor is megérné a nagyobb szolgáltatáscsomag miatt.
-
Joe123
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja, értem. Igazából 4580-on ragadni vagy 10 évig, az sem tűnik rossz dealnek, főleg ha infláció is lesz.
-
trec12
addikt
-
Flashget
félisten
valaki tudja a magyarazatot arra, hogy mitol fugg lejaro huseg utani arnak?
mert van akinek nem valtozik a kikuldott szamla alapjan es van akinek igen.
1272-en van mikor azt mondjak nem valtozhat, van mikor 30 napos valaszidot mondanak. lenyegeben akkora a kupi Diginel, hogy ott sem tudjak.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Mobil flották
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest