Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petesejt
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a szakértő fórumozóktól. Az érdekelne, hogy a felvételeket melyik Digi STB készíti el úgy, hogy átmásolva számítógépre nézhető lesz? Természetesen a kódolatlan csatornákra gondolok.
Illetve az is kérdés még, hogy létezik-e olyan külsős cég által gyártott STB, ami
- mindent kódolatlanul felvesz (ha erre itt tilos válaszolni, akkor olyat keresek, ami csak a kódolt csatornákat rögzíti kódoltan, a többi PC-re másolva is olvasható lesz),
- fogadja a CAM modult
- két tuneres.És azt vajon tudja-e valaki, a Digi kártyái két sorozatszámot tartalmaznak? Úgy értem, lehet velük pl. egy kódolt csatornát felvenni, egy másikat pedig nézni? Oly szép lenne....
A kérdés onnan ered, hogy megpróbáltam a jelenlegi HD box külső HDD-jére vett műsort (ext2 fájlrendszerről átmásolva PC-re az összes mellette lévő fájllal együtt) lejátszani Windows alatt, de semmi sem vitte. (Windows Media Player, MPC-HC 1.7.7, VLC 3.0.1)
Esetleg ha létezik konverter/dekóder program, az is hasznos lenne.
Egyúttal javasolnám tisztelettel, hogy ezt az infót tegyétek bele az összefoglalóba.
Elnézést kérek, olvasgatok már másfél órája de nem találtam rá a válaszra (itt sem), és ha szorgosan végigolvasnám a 49 ezer hozzászólást, csak a következő életem után találnám meg a választ....
Gigantikus köszönet mindenkinek a segítségért!
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest