- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
digikábeles #30817 üzenetére
Almánál nincs szükség CI+ra.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Technisat TV-i és BOX-a CI+ os.
-
badhead
csendes tag
válasz
Viszont sok közülük okosítható (pl. az Alma), ami kiváltja ci+ -t. Ez a BD felvevőkre nem mondható el.
-
oba
addikt
Hi!
Fater régi plazma tvjében nincs dvb tuner így kellene szereznem egy boxot neki, ami lehetőleg felvevős. UPCnél anno megszokta a dolgot. Tudtok ajánlani valami olcsó és jó set top boxot? És helyet is hogy hol érdemes beszerezni. Köszönöm előre is.
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #30812 üzenetére
a Film+2-n a Tanú c. film a "Tarr Kft jóvoltából jöhetett létre."
-
Flashget
félisten
válasz
sityupityu #30811 üzenetére
a 8K amúgy sem jön ki..lehet 10K-t mondtak?
Kártérítési díjak
DIGI Smart CAM 8.000 Ft
DIGI Smart CAM smart kártya 2.000 Ft
[link]a lényeg ami a digi tulajdona és az ahhoz tartozó dobozt meg kell őrizni, különben kifizettetik.
-
UPC reklám a F&H-on.
-
-
törölt tag
... és Joli néni - legyen az bárki is - a DIGI hivatalos honlapján még itt is tájékozódhat:
-
törölt tag
"... szerintem úgy vágja ki a CAM modul dobozát ahogy van ..."
A CAM modul és kártya nem az előfizető tulajdona, bérelt eszköz.
Így az összes tartozékával együtt (doboz, leírás) kell majd visszaszolgáltatni, ha megszűnik a bérleti jog/idő.Ezért nem célszerű kidobni, mert könnyen kötbér lehet belőle. (Amit ugyanis visszaad az egyik előfizető azt egy másik kapja meg, úgy mint a bérelt STB-ok esetén.)
-
Watt25
veterán
Csak annyi kellene ilyenkor, hogy a modul telepítésekor felhivják az ügyfél figyelmét, hogy gyárilag gyerekzár van a SMART kártyán, aminek 0000 a kódja, és a TV menüjében megtalálom a lehetőséget a ki/be kapcsolására módosítására.
És komolyan gondolod, hogy ez Jolika nénin segít? Semmit nem ért belőle. Neki semmi sem segít, ez van. -
Clemi
veterán
válasz
Flashget #30805 üzenetére
A TV-ben ki volt kapcsolva a gyerekzár, a CAM modulon én kapcsoltam ki. Mondjuk csak halkan megjegyzem, hogy megint az van, hogy én egyrészt rögtön beírtam ide a "PIN" keresőszót és már meg is lett válasz, hogy miért kér PIN kódot a TV és vajon mi lehet az az alap kód, na és elővettem a kis dobozban megbúvó leírást, amin szintén megtaláltam. Na de mi van Jolika nénivel? Az tuti nem fórumozik, meg szerintem úgy vágja ki a CAM modul dobozát ahogy van, aztán az első PIN kód kéréskor meg ott fog üvölteni a szerencsétlen ügyfélszolgálatossal.
Csak annyi kellene ilyenkor, hogy a modul telepítésekor felhivják az ügyfél figyelmét, hogy gyárilag gyerekzár van a SMART kártyán, aminek 0000 a kódja, és a TV menüjében megtalálom a lehetőséget a ki/be kapcsolására módosítására.Amúgy érdekes módon a modul gyerekzárának kikpacsolása óta nem nyüsszög, hogy kódolva van a csatorna és nem lehet dekódolni. Hogy a kettő hogy függ össze nem tudom, de azóta nincs az a hibaüzenet.
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Mielőtt elvesznék az ügyfélszolgálat bugyraiban, gondoltam megkérdezem:
Még nagyon friss nálam a Digi annyira, hogy ma délelőtt telefonos egyeztetéssel lett párosítva a Smart kártya a CI+ modulban.
Ma este jött elő, hogy elkezdett PIN kódot kérni, de csak az HBO-nál, a többi prémium csatornánál nem. Utána és azóta is azzal szórakozik, hogy feldobja az üzenetet, hogy a csatornát kódolták stb ezt viszont már az összes prémium csatornánál. Ilyenkor ha kiveszem az egész CI modult megjavul, de ha elkapcsolok a csatornáról és vissza, akkor megint jön ez az üzenet. Megint kártya ki/be megint helyreáll utána egy ideig béke nyugalom, majd ha az HBO-ra kapcsolok, jön a PIN kód kérés.
Hát persze, hogy a CI modulban volt bekapcsolva a gyerekzár, de azt kurvára nem értem, hogy miért csak az HBO-nál kezdte el a PIN kérést.Ez a csatornát kódolták üzenet megjelenés vajon Smart kártya, vagy CI modul hiba lehet?
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest