Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Heló
A kérdés, hogy a Digi-nél mennyire működik jól ez a dolog? Jól működik...pláne a kódolatlanok. Milyen minőségben jönnek a csatornák? Ez szubjektív, nekem semmi bajom vele. Meg úgy általában mennyire megbízható a Digi mint szolgáltató? 10es skálán 9.9
A kiosztásban láttam a Digi+ csatornák között, hogy melyik adó jön HD minőségben. Csak azok a csatornák nagyfelbontásúak amiknek neve végére HD van írva, így az HBO sem hádé. HBO ondemandról nem tudok.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
lucaildy
csendes tag
2 a 10 skálán a digi.
Sokszor van olyan, h csak ugy elmegy 1-2 napra a tv, net, tel.
Most hétvégén is szombat (nov.29) reggel 10h-kor elment a tv, net, tel és csak vasárnap délelött 12h-ra (nov.30) lett ujra szolgáltatás.
Mobilneten szombat reggel 10h-kor és 23h-kor is megirtam nekik a hibát, de csak a sablon szöveg a válasz:
"Rendszerünk
információi szerint a hibát
központi jellegű probléma
okozza, melyet illetékes
kollégáink igyekeznek a lehető
leghamarabb elhárítani."Ezek a hosszabb kimaradások általában havonta 1szer vannak.
Viszont nagyonnagyon sokszor van, h csuszik, recseg a hang a kép megáll, jelenleg a csatorna nem elérhetö, ez tart pár percig vagy pár oráig v fél napig v napokig, ez attol függ. h milyen kedvük van a digiseknek, ha jo pár perc, ha rossz napok kérdése.
Ha lenne más szolgáltato Bp. XIX. ker.ben már régesrégen váltottunk volna.
https://facebook.com/digi.hu?refid=52
Itt a hozzászolásokbol tájékozodhatsz.
¥
-
veterán
-
Watt25
veterán
Ha jól tudom, a pontos válaszhoz tudni kell, hogy családi ház, vagy társasházról van szó. Családi ház esetén optika megy be a házba, egyébként lakásba pedig már koax. Ez utóbbi esetben egy osztó/szűrő után a koax-ot oda viheted bármelyik tévéhez (további osztókkal többhöz), az eredeti osztó másik fele pedig megy egy modembe, amiből csak a net és a telefon jön ki.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
Tulajdonképpen visszaolvasva a leírásod, ugyanúgy lesz bekötve, mint most, csak éppen a koax-on rajta lesz a DVB-C is. Feltéve, hogy társasház. Ha optika jön be, akkor az előbb az ONT-be megy bele, és gondolom abból jön ki koax (tv), UTP(net) és telefonkábel. De ezt én nem ismerem, panellakó vagyok.
Jah, de most látom, hogy ez le van írva a téma összefoglalóban is. Akkor onnan rémlett ez. Én elolvastam. Te?
Tényleg, a nincs magyar hang Nat Geo Wild HD-n szöveget ki kellene már szedni az összefoglalóból![ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
szili.tamas1
senior tag
-
PeterPH
senior tag
Itt meg tudod nézni, hogy milyen szolgáltatások érhetőek el nálad.
Kábeltv szolgáltatáshoz csak koax kábel jön be a lakásba, amit tetszőlegesen oszthatsz, amíg a jelerősség bírja. Analóg és digitális szolgátatás is lesz rajta párhuzamosan, tehát DVB-C TV-n tudod nézni a kódolatlan digitális adásokat, hagyományos TV-n pedig az analóg adásokat.
Ha internetre is szükséged van, akkor pedig ugyanott látni fogod, hogy milyen internet szolgáltatás érhető el. Ha "nagysebességű", akkor UTP kábelt húznak be, ha "normál" sebességű, akkor az is a koax kábelen fog jönni, és modem szükséges. -
Flashget
félisten
a modulban és a tv opcióiban is kapcsold ki a gyerekzár funkciót, ha nem akarod használni.
a digi köteles így kiadni a CI+CAM-ot gyerekzárral, hogy utána a felnőtt ember mit csinál vele az már az ő felelőssége ha vannak kiskorúak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
Csak annyi kellene ilyenkor, hogy a modul telepítésekor felhivják az ügyfél figyelmét, hogy gyárilag gyerekzár van a SMART kártyán, aminek 0000 a kódja, és a TV menüjében megtalálom a lehetőséget a ki/be kapcsolására módosítására.
És komolyan gondolod, hogy ez Jolika nénin segít? Semmit nem ért belőle. Neki semmi sem segít, ez van.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
törölt tag
"... szerintem úgy vágja ki a CAM modul dobozát ahogy van ..."
A CAM modul és kártya nem az előfizető tulajdona, bérelt eszköz.
Így az összes tartozékával együtt (doboz, leírás) kell majd visszaszolgáltatni, ha megszűnik a bérleti jog/idő.Ezért nem célszerű kidobni, mert könnyen kötbér lehet belőle. (Amit ugyanis visszaad az egyik előfizető azt egy másik kapja meg, úgy mint a bérelt STB-ok esetén.)
-
törölt tag
... és Joli néni - legyen az bárki is - a DIGI hivatalos honlapján még itt is tájékozódhat:
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos cigaretta 🔞
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest