- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Megoldások IBS/IBD-re
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester99
aktív tag
válasz rosszcsont88 #17088 üzenetére
Hűha nagyon nem vagy képben...
Hallottad már azt a mondás, hogy ha hallgatták volna bölcs maradtál volna.... -
chester99
aktív tag
válasz rosszcsont88 #17086 üzenetére
A kompakt csomag pont hogy nem az. Nálunk nincs kiépitve a vezetékes hálózat, de tudok internetet igénybe venni, gondolom mobilhálozatról, de nem tudok róla bővebb infót azért is írtam be...
-
chester99
aktív tag
Üdv.
Digi kompakt csomagról szeretnék érdeklődni, mik a vélemények, tapasztalatok, internet része érdekelne inkább...
-
chester99
aktív tag
Üdv
Fel szeretném mondani a szolgáltatást, még 1 év hűségidőm van, mire számithatok?
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek
Hát érdekes szolgáltató ez a Digi. Eltelt 17 nap felém se néztek bekötés illetően. Felhívom őket hétfő délután, hogy még egy napot várok a bekötésre, ha addig sem jönnek töröljék a megrendelésemet. Kedd reggel 8-kor már jön is a telefon, hogy jönnének bekötni azonnal. Szépen be is kötötték, saját ember volt nem alvállalkozó, tehát helyszínen nem kellett semmit sem fizetni, majd csekk jön utólag a szerelésről meg az anyagköltségekről. A minőségről annyit, hogy a HD adások tényleg nagyon szépek, viszont az SD elég gyenge minőségű, a Telekomé sokkal szebb, ez tény. De én csak Digisport miatt köttettem be, azt pedig HD-ban fogom nézni, így tökéletes számomra.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Miért megy ilyen nyögvenyelősen a bekötés, eltelt 10 nap és semmi, ügyfélszolgálat szerint 15 napjuk van rá, ez oké, de minden esetben be kell ezt tartani, egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyi a bekötés, hogy 10 nap alatt se értek el hozzám. Ügyfélszolgálat szerint hétvégén is jöhetnek meg hétköznap este nyolcig is, persze azt nem tudja, hogy hozzám mikor jönnek...
-
chester99
aktív tag
Üdv
Új bekötésnél adnak a box mellé hdmi kábelt vagy azt nekem kell szerezni?
-
chester99
aktív tag
Sziasztok!
Most hétvégén rendeltem meg a műholdas konstrukciót neten, csak a digisport miatt. Kb mikorra szoktak kijönni bekötni, azt olvastam, hogy 15 napjuk van rá, jelenleg van T-s műholdasom is, arra van lehetőség, hogy a digis tányér a T-s mellé kerüljön?
-
chester99
aktív tag
Üdv
Általánosságban mennyi idő alatt kötik be, ha most megrendelem, olvastam róla, hogy szoktak csúszni a bekötéssel.
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek
Most tervezem megrendelni a Digi műholdas verzióját, kizárólag a Digisport miatt.
Viszont valami nem tiszta nekem, ez a smart cam dolog, most ha ezzel kérem nem kell beltéri egység? Ha nem kell akkor is HD-ben jönnek az adások?
Samsung UE32EH5000 típusú tévém van, ezzel menni fog a dolog? Mert a Digi honlapján a kompatibilis tv-k listájában nincs benne ez a típus.
Lehet sok a hülye kérdés, de nem leltem rá ezekre a válaszokra.... -
chester99
aktív tag
Üdv
A HD adásoknak mekkora a fdlbontása?
-
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
jelenleg a telekomnál van műholdas szolgáltatásom, mint köztudott itt nincs digi sport, nézegetve a digi honlapját lenne pár kérdésem ami nem teljesen tiszta számomra, ez a digi mini csomag tökéletes lenne, mert nem túl drága (1400ft) és tartalmazza a digi sportot. mennyi pontosan a szerelési költség, és ehhez a csomaghoz is jár a hd-s beltéri? hd-s beltérinek is van külön havi díja?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Kutya topik
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest