Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
hali köszi
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Deluxe editiont vettem, de a lovat nem kaptam meg, legalábbis nem jelenik meg... mit rontottam el?
-
Rigormortiis
veterán
Hát gyerekek. Évek óta nem kockultam 5 órát egy nap alatt, de a Dió4 ezt hozza ki az emberből
-
pimpi001
tag
Skacok. A Lilith Altars ha megkeresem egy karival akkor ugye a tobbivel ezt mar nemkell. Vagy nemis lehet?
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Na ezt nem tudtam (sehol sincs hivatalosan leírva)
De a skillek mellett vannak más node-ok is, amikre lehet tenni és elég sok pluszt adnak. -
elite.cs11
senior tag
Ezt nem teljesen értem. Ha megvan mind a 6 skilled (emberünknél megvan a leírás alapján) akkor semmi értelme áttenni a levelből szerzett pontokat másra. pont azért erősek ezek az itemek mert mehet bizonyos skill 5 pont fölé, ezáltal még erősebbé téve az adott skillt. egy fontos skill a buildben 6/5ön is akár sokkal hasznosabb lehet mint egy random skill ami csak egy plussz skill.
-
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Ha valamelyik skillen 5-nél több pont van, akkor van itemen is plusz rank, érdemes a pluszokat átrakni másik használt skillre/node-ra, hogy nyerj vele. Nyilván ehhez azt is kell figyelni, hogy az adott itemet ne cseréld le közben, így inkább a végjátéknál lesz fontosabb.
-
la_cc
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
WT1 kell neked, meg úgy kb. mindenkinek az első capstone dungi-ig.
-
Peace
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nekem egy olyan állat unique tőr esett, hogy át kellett állnom Inner Sight-ról Combo Points-ra.
Még mindig nem tudtam megszokni, annyira hiányzik a 4 másodperc unlimted energy!!! -
elite.cs11
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Ja ne aggódj, nekem szerintem kiesett az összes unique ami a WW barb-hoz kell, de én nem azt a buildet nyomom
-
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nekem 40 perc múlva kiesett UGYANAZ a junik 2H kasza, ez is sacred, és pont annyira illik a gearembe mint az előző...
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
war cry, rallying cry. kiált kurvanagyot a barbár mindkettőnél
meg szerintem a skillfában is van olyan keyword alattuk, hogy Shout. Lategame-re majd a hammer of the ancients-et ajánlatos lecserélni challenging shout-ra, ha nem tévedek, de nem játszok ww-t, szóval nem vagyok benne biztos.szerk.: furyt akkor kapsz ha dmg-elnek, illetve nyilván ha te dmg-elsz a generator abilityvel. vagy az a legendary aspect amit mondtam.
-
Viiktor1989
aktív tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Igen,az upgrade cuccok vannak fent, sőt Rallying cryból 5/7-es vagyok. A shout mit jelent pontosan? Köszi! Illetve whirlwind közben valahogyan termelődik vissza a fury? Mert olykor-olykor sokkal hosszabb ideig aktív a fury valahogy..
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Mivel a világ skálázódik, ha húznak rajtad csak nehezebb lesz.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Szituáció függő...
Gondolom a leapből azt az upgrade-et vetted meg ami ad furyt, ha legalább egy enemyre ugrasz, tehát kezdhetsz azzal. Ezután mehet a rallying cry, mivel fury generationt ad (+ ebből is az az upgrade-ed van ami több furyt ad, ugye?) majd a war cry a dmg miatt. Elite ellen benyomhatod a CoTA-t is, belőlük is kapsz furyt.Ezen kívül van aspect (a Sirocco Caverns dungeonből megszerezhető) ami másodpercenként ad x furyt, ha van aktív shout-od. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Ja és még az itemek ugye. Figyelj olyan statokra mint fury cost reduction és + resource generation.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok. Barbárral vagyok,42-es szinten és ezek a skilljeim vannak: War cry,Rallying cry,Leap, Call of the Ancients, Lunging strike és Whirlwinddal harcolok. Milyen sorrendben lőjjem el a skilleket,hogy a whirlwind sokáig tartson? Sajnos 1-2 másodperc és kimerül a Fury-m. Köszönöm!
-
Rigormortiis
veterán
Tudna valaki segíteni kicsit? WT2-n kicsit szenvedek sorcival
Megköszönném, ha pár szintet húzna valaki... -
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
jónak néz ki, de én nem ezzel a buildel megyek, de ettől még okés.
-
la_cc
addikt
3x 80-as heti láda: 3 legó, 3 kulcs + gem-ek... Hát ez így elég kutyaszar.

-
MegalodonS
őstag
Mindenkinek nagyon koszonom a segitseget!!

#7374Edge
Igen,mar levettem,kosziii
Szerinted itt jo a paragon+glyph kiosztas??
Ice Shards Cold Sorcerer Build -
Edge
veterán
válasz
MegalodonS
üzenetére
De nincs törölve, hisz látszik, nincs körülötte a piros kör. A glyph socketről vedd le a pontot.
-
granini
őstag
De van - Shadow Step, instant teleport to mob es sebzes. En konkretan erre a mozgasra hasznalom amit irtal, amikor control effect ala kerulok ez azonnal felulirja es elmozgok. Olvasd el a skill leirast, "Shadow Step allows Rogues to become Unstoppable and stab an enemy from behind dealing damage" stb..

-
elite.cs11
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Na most, hogy ezt tudom a következő ilyennél még jobban fogok izgulni
Bár a GF sokkal kisebb eséllyel eshet, szóval nem 50% az, de értem, hogy érted :d -
válasz
elite.cs11
üzenetére
Az nem sokon múlt, mert a GF-en kívül csak egy darab 2H unique sword van...
Szóval volt 50% esélyed, és az nem rossz! -
Peace
nagyúr
Jajj tényleg, hadd kérdezzem már meg! Rogue-nak tényleg nincs semmi szabadulós skill-je, vagy csak én nem tudok róla?
Ha megfagyasztják vagy bármilyen módon stunolják, akkor se dodge, se shadow step, se dash nem működik, ott áll 1-2 másodpercig. Az esetek 99%-ában emiatt halok meg, mert a twisting blade-es buildemnek a folyamatos mozgás és megfelelő helyezkedés a titka. Ha nem tud mozdulni, akkor jó eséllyel vége szegénynek. Van neki bármi olyan aktívja, ami felett elsiklottam? -
la_cc
addikt
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Másba is jó az, rakd el a ládába.
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Nekem a minap esett egy kékezes unique sword. majdnem megállt a szívem, mert mi van ha a grandfather az? (a világon még senkinek sem esett ki, confirmölte a blizzard)
hát nem az volt...
-
Peace
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Nekem ezek folyamat hullanak. De sok szutyok között végre esett 2 használható is.
-
-
saelin
veterán
Lehet elkezdem nézni. Early launch óta játszom (igaz, biztos nem annyit mint ő), de még csak most leszek lvl60. Valamit nagyon tud, és nem csak xp farm terén, hanem survivability szintjén is. Én viszonylag óvatos játékosnak tartom magam, de így is egy kezemen nem tudom megszámolni hogy hányszor haltam meg.
-
Elemental
addikt
Ha fire ball enchantments van berakva, akkor számít a fire ball szintje, és a fire ball modifiers? Vagy elég rá egy pont, és kész?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MegalodonS
üzenetére
Törölted a glyph-et, a socketedet is és nem enged tovább törölni? Fura. Hülye kérdés, de goldod ugye van?

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MegalodonS
üzenetére
Glyph socketedet is törölnöd kell előtte.
-
gyugyo79
addikt
Az tudom, hogy írja de mégis a chaten az ment, hogy az nem valid és azért nem esik másik mert a táskában van még 1 másik (mert pld az volt amit lentebb írok és volt már reset mert egy fix nap és időpontban van) ...

Ami nekem nem 100 az az, hogy az én dropomtól számol ott vissza vagy egy fix időpont a heti reset. Mert akkor valakinek eshet hétfőn meg kedden is ha úgy jön ki.
-
granini
őstag
Off, de talan nem tilos : elado a regi VGA-m (ASRock AMD Radeon RX 6800 XT 16G) , fellow Diablos kollegaknak szivesen adok egy kis arengedmenyt, tudva hogy a kartya jo helyre kerul es jo jatekot fog tamogatni
-
la_cc
addikt
Dobott valakinek úgy heti "ládát" world boss, hogy még az előzőeket nem tudta kinyitni, mert nem volt meg 80?
Más, 70+-os bone spear nekrók, van aki használja a Blood Artisan's Cuirass armor-t? Van ennek értelme a bone spirit passzív dmg-je és az essence generálás végett? Esett egy szép darab, tesztelgettem kihúzva, de nem igen látom, hogy bármi értelme lenne...

-
Bennyboy
őstag
ph-s klánban van még hely vhol?
-
gyugyo79
addikt
Ha vonzana is akkor sem biztos, hogy csak úgy tesztelnék 1-et. Azért ez nem olyan egyszerű nekem jelenleg. Tök más statok/aspectek kellenek. Nálam jelenleg a ládába csak 2 full tab tele a nekem jó a codexnél jobb aspectekkel. Ruhákból egy halom 800+amiknél 1-1 statnál már millió feletti rerolok vannak hátha bejön a tuti, ezekhez kéne akkor első körbe egy valamirevaló új szett az új statokkal utána lenne értelme átpakolni a tulajdonság pontokat meg a paragont egy tesztért. Szóval szerintem itt már inkább vagy át áll valaki vagy kezd egy újat de nem tesztel mert rendesen baromi nehéz

-
lofagi
addikt
Akit érdekel World Boss 20 percen belül.
-
krokk
senior tag
Részben, minden szobor renownt ad a karakternek, ezt minden karakternek külön be kell gyűjteni.
De emelett ad egy stat vagy valamilyen más (pl paragon) bónuszt is amit viszont minden karakter megkap. (Hardcore karakterek ebben külön vannak.)
Szóval érdemes egy karakteren begyűjteni őket, mert minden más karakterednél nem fogod látni a térképen, hogy azt másik karakterrel begyűjötted-e. De ha igen akkor vele már csak a renown-t fogod megkapni. -
Bennyboy
őstag
Mi a helyzet az aspectects-el amiket a blizz kikapcsolt a játékból? Az egyiket pont használnám sorcival de nem sok infót közöl a blizz ezzel kapcsolatban és pont csinálnék egy új fegyót amire kéne de nem rakom rá ha még mindig nem működik.
-
dvd24
senior tag
Bár ezt még nem teszteltem, de egy ilyen summoner necro build is életképes lehet.
A cél, hogy minél gyakrabban tolhassuk el az army of the dead-et. A decrepify lucky hites módosításával és blood orbok generálásával / felszedésével csökkentenénk aktívan a cd-t. A fő attribok amik jók ehhez az egészhez, a +lucky hit chance, cd reduction, ultimate skill damage, attack speed (minionoknak is), és kb minden ami erősíti a minionokat.
Csinált már valaki valami hasonlót? Kiváncsi lennék rá működés közben.
-
lofagi
addikt
Amikor megtalálsz egy Lillith szobrot miért írja azt,hogy ALL characters? Csak az adott 1db karakterre vonatkozik nem?
-
Peace
nagyúr
Na tényleg kár volt sírni a felszerelés maitt, mert így 75-re már egész szépen sikerült felöltözni WT4-en!

Tegnap 90-es Ashava 1,5 perc alatt lement, jót röhögtem.
Köpni-nyelni nem tudott, már meg is feküdt. 13:32 időnk maradt. 
-
Félelmetesen jó ez a rugó, iszonyatosan lehet vele pirítani.
Poison trap + split penetrating shot kombóval brutál terül sebzést ki lehet tolni, de szerintem bossok ellen is megállja a helyét. Andariel házhoz jött a pofonért, igen gyorsan ledaráltam.
20-25. szint környékén gyengének éreztem, de így már majdnem 50-en néhány legendaryval megtámogatva főleg nem az.
Egyébként szerintem ez a karakter a kontrolleres irányítást meghálálja. -
-
Edge
veterán
77esen t3? omfg akkor tényleg nem okés vmi ott.
de amúgy meg nem egy atomfizika:
milyen skilleket használ, nagy a mana cost vagy sok olyan van ami cdres? vagy critre aktiválódik? akkor ezekre a statokra kell gyúrni: crit chance, cooldownreduction, skilldamok(pl ha bone necro akkor bone skilldam), critical damage.
Ha damage over time a skillje akkor arra kell rámenni ami sok dot-ot ad.(nem igazán értem amúgy az ilyen gondokat, hisz minden szépen le van írva a gaméban a skilleknél mi mit csinál akkor egyértelmű hogy alá kell dolgozni a statokkal hogy működjön és olyan statokat kell a gearen összeszedni akár tekeréssel ami jobbá teszi a használt skilleket)
-
Drenadar
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
érdemes csinálni, mert így haladsz a területen és az bónuszt ad (térképen nyomd le a W betüt bővebb infóért)
XPt /lootot ad a dungeon
aspectek meg hát lenyomod a Yt és ott a codecet és megnézed mik vannak.
Igen vannak nagyon hasznos nagyon jók, mindegyiknél le van írva mit csinál. -
gyugyo79
addikt
Ha Druidából olyan klasszikus áltatok/poison creeper meg minden az olyan 50- ig fun. Utána vagy a földet csapkodod és maci hulk leszel vagy forgószelezel. Én a földcsapkodóssal elvagyok. Farmolni kiváló meg így elmenni 100-ig. Kb halhatatlan ha figyelek, és iszonyat aoe sebzés, viszont a single DPS az ennek a kárára megy. A forgószelezés nem vonz azt nem próbáltam.
-
Rigormortiis
veterán
Érdemes csinálni menet közben a dungeonokat, amik aspecteket adnak? Mire jók ezek az aspectek?
-
Tud valaki olyan oldalt/videót, ahol magyarul el van magyarázva, hogyan kell összerakni egy karaktert?
A cimborám nagyon el van maradva és nem igazán áll neki össze, hogy függenek egymástól a skillek-paragon-itemek-lego powerek.
Próbáltam neki elmondani, hogy Sorcival hol voltak a breakpointok, de valahogy rosszul magyarázom. -
batai15
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igazából nekünk van egy kerek három fővel,HUN501 néven.
Barátságosak vagyunk viszont kellően.
Jelenleg a tagok figyelemmel követése ,valamint csak hogy legyen egy volt a célunk ,ha többen leszünk akkor bármi is lehet a cél,de főleg egymás segítése egy egy jó beszélgetés az alapja. -
func93
senior tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
ez engem is érdekelne

Új hozzászólás Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még mindig nem tudtam megszokni, annyira hiányzik a 4 másodperc unlimted energy!!!
meg szerintem a skillfában is van olyan keyword alattuk, hogy Shout. Lategame-re majd a hammer of the ancients-et ajánlatos lecserélni challenging shout-ra, ha nem tévedek, de nem játszok ww-t, szóval nem vagyok benne biztos.

Na majd a héten kipróbálom......

Ha megfagyasztják vagy bármilyen módon stunolják, akkor se dodge, se shadow step, se dash nem működik, ott áll 1-2 másodpercig. Az esetek 99%-ában emiatt halok meg, mert a twisting blade-es buildemnek a folyamatos mozgás és megfelelő helyezkedés a titka. Ha nem tud mozdulni, akkor jó eséllyel vége szegénynek. Van neki bármi olyan aktívja, ami felett elsiklottam?