Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boogie84

veterán

válasz GoTReX #28698 üzenetére

Szia,
    0-hoz képest már elég jó szinten van, sajnos még mindig nem azon a szinten ahol kellene, vagy lehetne a játék.
    DLC nélkül sztem értelmetlen játszani.

Legutóbbi a Lord of Hatred DLC (2 karakter) amiben megkapod az előző Vessel of Hatred-et. Utóbbival egy karaktert (spiritborn) és új map részt kapsz , a LoH-ben már most tudsz játszani a paladinnal, és április 28-án a warlock-kal, és jön a dlc tartalom.
    15-én még volt le volt árazva a DLC, most 40 dollár vagy euro, attól függ hol veszed.

Március 10-én jön a kövi kurta S12, ki tudja mi lesz abban... Nem sok infó van róla. Úgy tudom a bemutatott újdonságok csak április végétől lesznek a DLC-vel együtt.

Kérdésedre te magad adod meg a választ, ki akarod próbálni a spiritborn-t, paladint? Utóbbi most giga OP a szezonban, nyilván ez az újdonság most.

Azt javasoltam volna pár nappal ezelőtt, hogy a leárazottat vedd meg. Persze most is vehető, ha ki akarod próbálni az említett két karaktert.

más: :Y
    Van 10 karakterem ebben a dögunalmas szezonban, és ez fogad. Nem hinném ,h ezeket a statisztikákat valaki is vagy AI kiértékelné....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés