Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
shotika
üzenetére
TZ Andyt kell runnolni. Kb 800%-al nagyobb az esély griffonra mint bárhol máshol

Nekem 2k runom van benne, eddig
2x Grandfather
1x DEath Fathom
3x Crown of Ages
3x Griffon's Eye
1x Mang Songs Lessons
1x Lo, Ber, Cham
Meg számtalan használható unique (stormshield, arach, shako, mara, metalgrid, seraph, soj, bk5) meg csomó hasznontalan tc lvl 87 item is. -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Hát jah, ezért is inkább gamblezek long war bow-t (mert windforceom sincs, pedig most van egy rakés mid feletti high közeli rúnám a karihúzások végett, de inkább mákoljam ki), úgy is kedvencem a bowa.

Kitheoryztam egy ilyen bowtotot... Persze majd wm2 megmondja, hogy mit cseréljek ki az álom sárga ijjjon.
Direkt ott hagytam a planneres hátteret, ha valaki idetéved, akkor lássa nem saját loot, hanem csak (sajnos) mindf*ck az egész.

Diszklémer a modokra: Ringbe tudsz kreálni dupla leechet, tehát itt feleslegesen lenne. Amp azért jó szerintem, mert akkor atmát tudod cserélni highlordra és akkor nem kell swappolgatni az ampért, ha nincs atmád! Likat meg lehet rá hasítani larzuknál... A két socketes mod elvett volna valami hasznos modot innen! Persze a két socket mod lehetne az amazon helyett is, de nekem így tetszik!
Még talán az amazonos prefix helyett lehetne még attack rating 300 vagy maxos undead plusz damage (demon elleni jön kesztyűből)... Majd wm2 megszakérti! 
Ezért (is) szeretem ezt a játékot, mert esély van ilyen atombadass sárga cuccokra amik még hasznosak is lehetnek... Nézzük csak meg a hármat vagy négyet... Sárga cuccok? Meh...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Az Apple igényeire szabja magát a Samsung?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Yettel topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest