- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
mcsabee #4199 üzenetére
Nekem is van egy hasonló Druidám, csak a fizikális ütés miatt Hellen ActIV után képtelenség vele menni, mert egyből meghalsz mihelyt rád nyomják az Iron Maident az Oblivion Knight-ok. Mennyire hatékony ez a felállás? Mert ha a varázslás kiegészíti az ütést, akkor lehet elkezdek én is egy ilyen Druidát.
-
Nunder
őstag
Countess sok jó rúnát még nem dobott, de legalább dobál sok egyformát, azokból meg mehet a csiszolás
Én nem a rúnákra gondoltam, habár azt is nehéz találni egy jó szóhoz, és a cuccra gondoltam amibe belerakod. Mert csak megválogatja az ember mibe szórja el a Ber, meg Jah rúnáit
-
Nunder
őstag
Nem kötözködésből írtam, csak tényleg meglepődtem, hogy ilyen egyszerűen rátaláltál. Lehet hogy azért nem találtam mert belekevertem a LoD-ot is. De mint írtam két verzióval is pórul jártam azután fordultam hozzátok. Bocsánat hogy felelőtlenül tettem fel kérdést, nem fordul elő többet.
-
Nunder
őstag
Pontosítani nem tudod a kiírt hiba paraméterét? Mert akkor lehetne rá konkrét választ találni, ha már közismert.
Kérdés: régen csináltam már és tudom is hogy kell: karakterek között egy gépen cucc csere. Kéne hozzá a D2gfx.dll file. Honnan tudnám letölteni? Mert eddig 2-t találtam de mindkettővel hibaüzenettel leáll a játék szóval nincs kedvem minden próba után újrarakni. Kéne a Zakarum a kalapácsos palámnak
-
Nunder
őstag
Uraim!
Fentebb említettem hogy gondjaim vannak a játék Vistán történő futtatásával. Rájöttem a dolog nyitjára! 1.11 és 1.12-es patch alatt is tökéletesen megy Direct3D-ben, csak az objektumokat törölte ki. És megvan hogy miért. A perspective be volt kapcsolva, és úgy néz ki, hogy a wide monitor nem szerette. Szóval ha azt kikapcsolom tökéletesen fut olyan mintha 5 éve játszanék
Remélem akinek ilyen vagy ehhez hasonló problémája volt annak ezzel tudtam segíteni.
-
Nunder
őstag
válasz
mcsabee #4098 üzenetére
"Esetleg próbáld valamiféle kompatibilitási módban futtatni, lehet megoldja a problémád, vagy frissíts videokártya drivert."
Kompatibilitás még nem volt de drivert ugyan minek kéne feltenni újat egy 10éves gammához? Patch talán csak frissített driverrel műkszik? Nálad ezek szerint futott hibátlanul. Nincs valami ötleted mégis hogy esetleg én is be bírjam üzemelni?
-
Nunder
őstag
Üdv.
Olyan problémám van, hogy múltkorijában megpróbáltam feleleveníteni a jó öreg Diablo II-t. Csak a Vista közbeszólt. Mikor felment elindult ugyanis de a játék 800*600-ban háát... nem volt az igazi egy wide monitoron. De hagyján ezt még elviseltem volna. de akkor jött az hogy a kari körül a Light Radius kitörölte az objektumokat. Falat, fákat, házakat, tárgyakat mindent. Nos. 1.10es patch volt fenn és így nem akartam/tudtam folytatni. Kérdés: van e lehetőség arra hogy valaha is élvezhető körülmények között játsszak Vistán?
mod: Ja és még valami. Az 1.12-es patch lehet hogy megoldaná a gondot, de nem tudom hogy a régi Dio II: LoD kariaim megmaradnak e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Formula-1
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest