Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Nunder #4189 üzenetére

A Defense fontossága elhanyagolható, ahogy AthoS is írta, PvM-ben szinte tök haszontalan, pont elég, amennyit az alap itemek adnak. Például ott a hammer pala, shako, hoto, mp eni, arach, st spirit, magefist, waterwalk, Players 8-ban mindent visz kb, pedig nem túl bitangos defed lesz velük.

PvP az más tészta, az eleve nagyon drága dolog, És ott egy jó meele kari ellen akár 200 def is számít, hogy el tudj menekülni, és a végső ütést te vidd be, ne az ellenfél, de aki PvP-zik, az úgyis mindenből a legjobbat szerzi be, megalkuvás nélkül lehetőleg, és akkor sem szempont, hogy sok defe legyen az adott tárgynak, a statok fontosabbak, de a def is felértékelődik.

Nunder:

Egy bizonyos szint után pont keresztbekakálod, hogy mibe rakod a rúnákat. Az elején fontos, mikor még egy Ber rúna is kincset ér. A ladder vége fele, mikor már egy hr 5-6 fg, kb naponta 10-et össze lehet szedni csak lowos, gyenge itemek eladásából.

"A Life Tapot meg Breath of the Dying-gal is meg lehet oldani szerintem"

Dracul's Grasp, és meg is van oldva :D .

• AtHoS

nagyúr

válasz Nunder #4189 üzenetére

Mert nyomja az is a Block-ot, tehát kevesebb Dex is elég lesz a maximális (75%) block-hoz. Amúgy a Defense-nek inkább PvP-ben van jelentősége, mint szörnyek ellen. Természetesen bizonyos mennyiségű defense azért kell monszták ellen is.

Rúnákat meg nem olyan nehéz találni csak szorgalmasan kell ütögetni Countess-t. Amiket meg írtam rúnaszavakat, hát nem valami ütős rúnák kellenek hozzá így elég hamar kirakhatóak. Megfelelő alapot lehet nehezebb beszerezni majdnem hozzá :)

Blizz

"Aza 200 amor + nem számít annyira Holy Shield rengeteg armort ad,főleg ha Defiance aurával megyek"

Az a 200 Armor azért jóval több. Upolt zaka jó esetben 550 környéki Defense-ű, míg egy Exile 900+. Ráadásul Exile ugye Defiance aurát ad, tehát nem kell arra váltani, mivel mindig aktív és lehet zúzni Fanával vagy továbbsietni Vigorral.

"A Life Tapot meg Breath of the Dying-gal is meg lehet oldani szerintem"

Life Tap-ot nehézkesen lehet megoldani BOTD-al, ugyanis az nem ad csak Life Leechet. Szerintem teszteld meg a Life Leechet Undead-eken, ahol Life Leech nem működik, de Life Tap igen ;) (lehetőség szerint 6-7-8 playeres játékban teszteld) A visszanyert HP mennyiségéről meg ne is beszéljünk. Life Tap-al a bevitt sebzés 50%-a HP-ban megtérül.

De ha elégedett vagy a BOTD adta Life Leech-el ill. elegendő a Zaka nyújtotta védelem, akkor nem kell erőltetni az Exile-t.

Új hozzászólás Aktív témák