Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- hcl: Mér' nem mér?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
sto1911
üzenetére
Ez csak az én véleményem, nem általánosítani akartam, sajnos már nem tudom javítani. Ettől eltekintve továbbra is azt mondom, hogy egyedül sokkal élvezetesebb, a saját tempódban, nyugodtan haladni. A Diablo III esetén más, ott egyedül gyakorlatilag még a Season Journey is kihívás lehet (Mondjuk mára inkább az unalom miatt nem sikerül, mert amúgy megfelelő tárgyakkal hamar lemegy, csak nekem például már unalmas, pedig abban is van már jó pár száz órám).
Nyugodtan írjon bárki, aki akar, megsértődni nem fogok.

Laraxior: Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet ékezetes betűkkel írni. Ha már kötekedünk...
Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Villanyszerelés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy ja, legyen, kutyát sem érdekli, csak emiatt ne azok szívjanak, akik egyedül akarnak játszani, de nem tudnak, mert folyton lehalnak a szerverek.