- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
Hurkaleves #3628 üzenetére
Accnak kampo, key meg megvan, nem tudom meddig meg ^^. De szerintem ez az a pillanat, hogyha key is banned lesz, hogy en kiszallok a d2 bizniszbol. Elhiszem, hogy legiten kell jatszani, de mig a Loadereseket egy kalap ala veszik azokkal, akik kb az osszes letezo hacket hasznaljak egyszerre, 10 kulon accon 10 kulon kulccsal, addig meggondolando a jatek... a kovetkezo lepes az lesz, hogy router mogul sem lehet jatszani, mert nem legit az sem... mikor tok ugyanaz a szerepe, mint a loadernek... no mind1, ket gep van, ugyhogy ugyanugy loaderezem mint eddig, csak nem egy geprol, hanem kettorol....
/e: Accnak lottek teljesen, vagyis 30 nap utan visszakapom tok uresen, vagyis semmit nem erek vele xd. Keybant meg nem kaptam, de asszem az vlami ket honap elso korben, vagy 3, aztan azt is visszaadjak, most nem tudom mi lesz :-S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest