- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
shotika #14012 üzenetére
Ugyan nem gondolom, hogy egy nagy amazon expert lennék, de nem nagyon értem mi a gondod! Kellene egy jó javelin? Hát ott a Titan, álmodni sem lehetne jobbat szerintem a Javazonnak. Ha nem esik, akkor Tradeire-n már Pul runáért adnak 8 LL -es Titán gerelyt.
Teleport: Még mikor elkezdtem építeni a saját javazonomat megnéztem többek közt Fextralife videoját is és egyértelműen elmondta, de le is írja, hogy az amazon a legrosszabb varázsló az összes kaszt közül:
Enigma: Many players like to run Enigma because of its Teleport ability but I wouldn’t recommend it for this build. The amazon has one of the lowest breakpoints when it comes to Faster Cast Rate, so you’ll be Teleporting much slower than other characters.De ha van egy Titan-od az ad 30% FR + esetleg egy Aldur csuka, 40% FR még esetleg amuba vagy sapkába is akad pár százalék FR és mindjárt van ~70 - 90 % Faster run és az már nem vészes. Én pl. nem érzem az enigma hiányát.
Ha gyenge a karakter neki a legolcsóbb a Torch, az +3 to all (szintén tradeire UM/PUL szinten van a legalja) .
Én ~34-es Lightning Fury-val elég szépen tudok haladni. Az immunokra meg Infinity hiányában ott a JAB+csicsó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Kuponkunyeráló
- Mazda topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest