- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13043 üzenetére
Mondjuk a soe-val kapcsolatban igazad van. Ezt te tudod a legjobban és nem minden a life boostolás. Ez inkább HC-n para és rendre túltoljuk. A CoH-al érdemes viszont próbálkozni. Egy Ber kell hozzá. Itt elég sokaknak esett már. Sztem előbb vagy utóbb neked is fog.
Nekem a Smiter a kedvenc karim. Van a tescos, ami olcsó és hatékony. Van a PvP, ami nagyon drága. Az már nem olyan egyszerű. Enigma + sok 5@res/20life sc, ill. sok 1/4x PC 49%-os Dr-el. Ill. van olyan vonal is, ahol Forti/Dragont tesznek rá. Én úgy csináltam meg all around, hogy kicsit MF run kompatibilis is legyen, ill. egy 4 játékos módban is maradjon azért ütőképes. Ez a korábban kitárgyalt CB miatt nem olyan egyszerű. Ehhez viszont mindenképpen kell egy jó crafted str/dex gloves és jó str/dex amu. Valamint egy jó Merc sem árt. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest