Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
Bugokat tekintve sokkal jobb a helyzet, mint az Early Access alatt. Legalábbis nálam.
Fórumon azért látom, hogy többeknek is van pl crash problémájuk.
Engem már csak a nem túl jól működő chat zavar, de ezt biztos javítják majd.
Open betások nektek mi a véleményetek a játékról? Tetszik vagy sem, ér nektek annyit, hogy megvegyétek? -
savior
őstag
Azt nyilatkozták, hogy a tehenes pályát akkor is meglehet majd nyitni, ha már megöltük a cow kinget.
-
savior
őstag
Ha nem SSD-re rakod, akkor nem tudom mennyire lesz jó. Azzal nagyon gyorsan tölt.
Amúgy elégnek kéne lennie. Nekem ramból pl csak 8 gb van, de az is elég.
A felbontáson kívül a resolution scale-val is lehet játszani. Mondjuk ha sokat állítol rajta lefele akkor elég homályos lesz, de azt meg a sharpeningel lehet kompenzálni. -
savior
őstag
A legújabb felmérés eredménye: [link]
-
savior
őstag
Csak az open betázzon, aki meg is akarja venni. Feleslegesen ne terheljük le a szervereket.
-
savior
őstag
Nekem igazából így is jó, meg úgy is jó.
Majd eldöntik, hogy mennyi energiát feccölnek bele.
Minden esetre egy teljes játék árát elkérik érte.Ha minden igaz már lehet tölteni a klienst az open betára.
-
savior
őstag
Újítások nélkül meg nem sikerül majd megőrizni a játékosokat.
-
savior
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nekem max grafikán pont hozza a 60 fpst, de a d3hoz vagy a d2hoz képest tényleg nagyon magas a gépigénye. De azért valljuk be hozza is a látványt.
Már több helyen is olvastam, hogy valami régebbi buildel játszottunk. Kíváncsi lennék, hogy tényleg így van e. -
savior
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Nekem sok buggal meggyűlt a bajom.
Majdnem minddel találkoztam, amiről fórumon olvastam.
Ezen kívül ami nem tetszett az hogy besötétítették a játékot. Így nem lehet sok helyen gyönyörködni a grafikában, sőt az orromig se látok.
Amúgy nagyon jó lesz a játék. Már alig várom hogy megjelenjen.
Csapatban mentem végig. 27es pala, 17es druida. -
savior
őstag
Véget ért a teszt.
Pénteken kezdődik az open beta, amin bárki részt vehet.
Bétázók nektek mi lett a véleményetek a játékról? -
savior
őstag
Az igazi játék hell-en kezdődik. Ott lehet normális karakter építeni, zúzni, farmolni, kraftolni, stb. Az nem sokat jelent, hogy valaki 20as szinten megunja, mert nem tud tovább haladni.
Azért én remélem, hogy patchekkel majd tesznek bele pár újdonságot. Főleg akkor van rá esély, ha sok lesz a játékos. -
savior
őstag
Ma este ér véget a béta vagy holnap este?
-
savior
őstag
Kíváncsi leszek mi lesz a játékból szep 23ra. Vagy nagyon odateszik magukat és ezlesz a legjobb, vagy nem sikerül megbírkózniuk a sok buggal és otthagyják a játékosok.
Jó lenne, ha hosszútávú játék lenne belőle.
Mondjuk az eddig hallottak alapján úgy tűnik, hogy nem akarják majd fejleszteni. Csak új ladder, meg esetleg hibajavítások. -
savior
őstag
Szerintem a D2 jobban néz ki, mint D2R-ben a G gombnál. Valami ótvar pixeles módban fut, nem glide vagy micsoda. Pontosan nem tudom a nevét a leképezőknek, de én így látom. Vagy pl nekem D2 full screenben fut, a g betűs meg kocka (4:3). Persze az új grafika sokkal szebb.
Én is sokaltam az árát, de megvettem, mert nagyon ritkán veszek játékot, ami kb 5 évenként 1et jelent. Ingyenesekkel szoktam tolni. Most úgy éreztem, hogy ennél jobb úgyse jön a közelmúltban.
Sok hibába belefutottam, de más játékot nincs is kedvem elővenni azóta, mert nyögvenyelős a harc ehhez képest, vagy már unom. -
savior
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
A sor végén nyomj egy entert és úgy kezd el az új sorba írni.
Akinek alacsony grafikán is akad, az vegye lentebb a scale-t. Ez sokat segít, igaz a grafikán ront.
Nekem very high grafikán megvan a 60 fps, csak az antialiast vettem le fxaa-ra. -
savior
őstag
Nem lepodnek meg, ha halasztananak.
Habar olyat is olvastam, hogy mi nem az utolso buildel tesztelunk, hanem valami regivel, de annak meg mi ertelme lenne? -
savior
őstag
Vajon azokkal a dolgokkal (3 act, 2 kaszt, questek, stb) mi lesz, amit le sem teszteltetnek velunk?
Most ugy elromlott a miniterkepem, hogy a relog se segit. Nem latom a tobbieket a minin.
A chatra meg rendszeresen nem tudunk irni, mert nem jelenik meg.
De amugy mar vagy 10 bugot jelentettem nekik, pedig nem is keresem. -
savior
őstag
Nekem elég vegyesek az érzéseim, pedig eléggé felültem a hype vonatra.
Van pár dolog, ami szerintem nagyon nem jó. Ilyen pl a party keresés vagy a minimap. Meg aztán ott vannak a hiányos funkciók, a kaotikus chat. Arról nem is beszélve hogy tegnap este játszani sem lehetett. Fagyások. -
savior
őstag
Mi eddig a véleményetek?
-
savior
őstag
Eu szerveren nagyon bugos volt. Átmentem amerikaira ott meg jó minden.
Random csapattal végig is vittem act 1-et. -
savior
őstag
Most kezdenek majd el jönni a twitch keyesek.
-
savior
őstag
Ahogy olvasom elég sok a hiba a játékban.
Cimborámmal játszanék, de nem tudjuk elkezdeni mert minden csatlakozáskor ledobja. -
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Battlenet kliensben all games / d2r, game versiont átváltod beta-ra és telepíted.
-
savior
őstag
Aki megvette az ne felejtse el előtölteni. A többieknek pedig sok sikert a Twitches kulcsszerzéshez.
-
savior
őstag
Péntek 13 - este elszabadul a pokol
-
savior
őstag
válasz
gainwardgs
üzenetére
19:00.
-
savior
őstag
Nekem furcsa, hogy pont a D2R startja előtt robbant ki a szexbotrány. Lehet hogy pr fogás a dolog?
-
savior
őstag
Valaki linkelt discordon egy képet, ami szerint early access hozzáférést lehet szerezni twitch stream nézéssel. Hallottatok erről valamit?
-
savior
őstag
Még 24 óra és tolhatjuk a szekeret.
-
savior
őstag
Game.exe-vel indítva megnézhető az első videó.
-
savior
őstag
Nekem már csorog lefele a béta verzió.
-
savior
őstag
Az egyik fejlesztő posztolt a fórumra, hogy nincs elhalasztva a játék és OB dátum hamarosan.
-
savior
őstag
Javazonnak milyen armor a legjobb?
10-20 az immunom, ezért chains of honorban gondolkozom, mert az adna +65% immunt.
De másokon meg enigmát látok. -
savior
őstag
Csináltam egy javazont. Most 85-ös. A barátom meg adott cuccokat, így Andariel pl 3 ütés volt. Az immunitással vannak csak gondjaim egyelőre. Nagyon jól aprít amúgy, össze se hasonlítható a barbárral. Szerintem Resurrectedben is ezt indítok majd.
-
savior
őstag
Melyik kasztok azok, amikkel lehet solozni hell nehézségen a helyeket?
Barbárt csináltam elsőre, de nem nagyon jön be. És full setben se megy csak pár hely.
Wind druidán gondolkodom (hurrikán + valami támadó skill mellé).
Hammer pala meg sorci nem akarok lenni, mert sok van belőlük és nem is tetszik az a játékstílus. Pedig ezek biztosan erősek. -
savior
őstag
Honnan tudhatom meg, hogy egy tárgy mennyit ér, egyáltalán ér e valamit?
Ti honnan tudjátok? -
savior
őstag
A rossz hírek: [link]
Erősen gondolkodom, hogy refoundolom a játékot. -
savior
őstag
Dagad a szex botrány. Holnap sztrájk. California perel.
Mi jöhet még?
Remélem azért a játék megjelenik. -
savior
őstag
Pár nap és augusztus. Jöhetne valami hír a Resurrectedről.
-
savior
őstag
válasz
DaveHutt
üzenetére
Azért a D2 se volt mindíg ilyen mint most, folyamatosan változott. Kijött hozzá egy kiegészítő, kapott új kihívásokat (űberek, clone diablo, stb), rúnaszavakat stb. Megaztán túlvan 14 patchen. A Resurrected eljövetelével miért kellene mindennek megállnia és nem pedig folytatódnia?
Vagy pl a botok, a maphack, a fastloot, a tárgyduplázás miért ne kerülhetne ki belőle? -
savior
őstag
Bneten softcore ladderban segiteni valaki nightmare baalt megolni?
-
savior
őstag
Hivatalos fórumot figyelemmel követi valaki?
Elégge megoszlik a vásárlók elvárása: az egyik tábor mindent változatlanul hagyna, a másik tábor meg mindent modernizálna a Resurrectedben.
Én úgy vagyok vele, hogy amire már van jobb/modernebb megoldás az miért ne frissülhetne meg. A többi (a játék nagyobbik része) pedig maradjon olyan mint régen. -
savior
őstag
Nem lesz mostanában valami rendezvény, ahol kint lesz a Resurrected?
-
savior
őstag
pár újítás D2R-ből: [link]
-
savior
őstag
-
savior
őstag
Eddig szinte csak Blizzardos játékot vettem és sose csalódtam.
Nem rég is megfogadtam, hogy nem veszek semmit, mert úgyis jön sok ingyenes augusztustól, de a D2R számomra kihagyhatatlan. Rongyosra játszottam eddig az összes diablót.
Van most pár játék, ami érdekelne, meg futná a 40 euroból (pl elyon, solo, new world, last epoch), de egyikre se cserélném le a Resurrectedet. -
savior
őstag
hátha valaki nem tudja megvenni és nyerni akar eggyet:
[link] -
savior
őstag
Az eu.battle.net-en euróért lehet megvenni a játékot. Csinálhatom én azt, hogy us.battle.net-en veszem meg és dolláral fizetek paypal-al? Megoldható ez vagy lenne ebből valami hátrányom?
-
savior
őstag
Ezt választottam: [link]
Jó lesz ez nekem? Azt írja 1.14 patchez való. -
savior
őstag
Esetleg valaki tud egy jó barbár buildet? Jó ez a kaszt endgamere?
Egy summoner nekrómra emlékszem régről, az elég erős volt, de most kipróbálnám a barbárt.
Jelenleg 14es szintű vagyok. Még nem fejlesztettem semmit, és ehhez kellene egy kis segítség. -
savior
őstag
Helló.
D2 Bneten van magyar chat? -
savior
őstag
Vagy valahogy ugy, hogy ne a bneten kelljen megvenni, hanem futar hozza. (pl kódot vagy dobozt)
-
savior
őstag
A Resurrected kapható lesz dobozosan?
-
savior
őstag
Feltortek a D2 Resurrectedet.
Minden kaszt jatszhato es talan meg local multiplayer is van benne.
[link] -
savior
őstag
Azert komoly, hogy regen a d2-t 16 mb rammal jatszottam es most a remasternek 16 gb kell.
-
savior
őstag
Mikor kuldik a kulcsokat?
-
savior
őstag
az eladott targyakat vissza is lehet vasarolni.
-
savior
őstag
nem mind1, hogy egyedul vagy csapatban metsz? pl gyors es kenyelmes baal runokhoz csatlakozni, de jo lootod ott nem lesz, mert scriptbol felkapkodnak minden jot.
hell forge runt hogy? azt csak egyszer tudod megcsinalni. olyat csinalhatsz, hogy hf-ert huzol jatekosokat, de idoigenyes, korulmenyes es nem is biztos hogy megkapod.
marhra ritkan esik hr, szoval ott olj ahol szamodra szorakoztato a jatek. ha pedig esik valami jo cucc, akkor probald meg elcserelni hr-re
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpársportok
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.