Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
ahh lejárt a szerk:
Tehát ezek lesznek kidobva ha senkinek nem kell:Tancred's Spine
Natalya's Totem
Griswold's Heart
Immortal King's Will
Rattlecage
Undead Crown
Ribcracker
Haemosu's Cuirass
Gemmed Crown (3x Flawless Topaz)
Bing sz Wang
Bladebuckle
Deathbit
Amulet of Hydra Shield (10% level 3)
Charm3: 7%run + 50/5poison
Charm3: 1-23 light dmg, 75def
Charm2: 1-30 light dmg, 1 min dmg
Charm2: 6max damage, 24 life
Charm2: 45def, 5str
+Pár apróbb low level charm +dmg -
törölt tag
-
törölt tag
Ha valakinek esetleg lesz +3 summon tabos druid sisak, esetleg 2 sockettel, azt értékelném valamivel . +2 tab +2-3 spirit wolf is jó lehet, arra socket sem kellene.
Duriel gyorsabban lement mint egy standard spectre
. -
törölt tag
Lett közben még egy bow skill grand charm, kicsit kevesebb life+23, akár a kettőt szívesen cserélném 1xsummonsra, life nem is érdekel rajta.
-
törölt tag
válasz
Franklin
üzenetére
Igen, ha ezt tudom akkor nem megyek el 287 olyan mellett
. Mindegy, ha 80-ig nem kapok valamit, akkor szerintem indítok egy Sorc-t, annak a +8-10 skill is ott lesz szintben azonnal
. Plusz van 2-3 charm 50+ manával, hogy mehessen a spam nonstop
.Pedig jó build lenne ez a summoner, csak kb semmi nem esik neki.., craftinghoz túl lassan jönnek a rúnák., plusz az is rng, hogy mit kapok.
-
törölt tag
válasz
Peddy789
üzenetére
Nem esett még 4 socketes kard, nézem őket hátha esik
. Sapiból van Ort Sol, de az is későn lett meg. Most éppen NM TZ-re vagyok korlátozva amég nincs jobb skill loot.Build guide elvileg nem kell, mert kb faék egyszerű, és a build NMA5-ig gyakorlatilag magától játszott és 1x se halt le, viszont HA1 és 5perc után phys és stoneskin mobok, mondom: jóvan, ez így az amplifájer throwerrel is kínlódás, kell az a +6-7 skill mire tudok menni HA1-re. Amu nélkül most +3 a max amit ki tudok tenni.
Nekem tetszik ez nagyon, csak nem számítottam rá, hogy ennyire sóher lesz az rng drop, kb alapnak vettem, hogy 60-ra meglesz a +6 skill

Ha van valakinek 4 sockos kardja azt átcserélném valamire, úgy már csak az amu kellene
-
törölt tag
Ezektől majdnem idegbajt kaptam amikor még 70-en +0 skill bonus van a summon Druidámon
...őő fairplayvagymiAmúgy +3 warcries amu elérhető ha kell valakinek, ml45. Közben veszem az amukat mint az őrült, hátha jön már egy druuujdás is. +1 meg majdnem minden classhoz van már.
-
törölt tag
Jewel of Thunder 1d90, ml 49 - ér valamit (valakinek)?
-
törölt tag
Na lehet megtört a jég így 74-re:
Oculus, Scarab, és egy +2 summon tabos agancs, 30 percen belül
-
törölt tag
Jah értem, hogy ezek nem jók, csak azért példának beraktam, hátha valakit érdekel
. Gyakorlatilag mindennel bepróbálkozok amiben van esély druid skillre, mert nem ad a játék dropokkal.. A +1 dru skill tusko is asszem Gamble volt., kb 2mil arany után..
Azt nem értem, hogy pl: Amazonnal miért tudok kivenni +3 tab skillt a sima shopokból, Druidnak meg sehol semmi..
-
törölt tag
Tudja valaki, hogy a craft recept (jewel, rune, pgem) tud e rakni druid skill/tab skillt a club, spike clubra?
61 lett most a karakter, NM Bhaal se dobott semmit
. Ez így kezd kicsit unalmassá válni. -
törölt tag
válasz
savior
üzenetére
Egy Dark Clan Crusher nem volna rossz. Próbáltam kilottózni, de még csak az NM clubot sem kaptam és ráment vagy 400k
. (annyim volt) -
törölt tag
Loot dump (ingyen), lassan nálam is elérhető lesz, mert betelik a hely. Ha esetleg valamelyik kell -15% req jewellel (larzuk) akkor azért 1db Sol jó lenne mondjuk.
A sarokban a place 4 socketes. Crown 2 socket, Poleaxe 3 sock. 3db sárga skilles amazon íj. alacsony min level stbstb , igazi szeméttelep, nem mint ha ami rajtam lenne jobb

-
törölt tag
Dobhatna már a játék 2 Sol és 1 Shaelt, azzal már talán elvonszolnám magam Ac5-ig
.
Ugyanitt trash loot eladó
. -
törölt tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Ezt én sem értem annyira mi ebben a jó, nekem soloban tegnap level 35 lett a Summon Druid, igaz jóval később indultam, de nem az volt a lényeg
. Mondjuk ott van, hogy új build, lassú, AI nem mindig azt csinálja amit kéne.Ami talán a leginkább bizarr, hogy eddig 1db summon skilles cuccot sem volt hajlandó dobni a szemét rng
. Azt mondjuk ismét nem értem, hogy a farkas summon miért 15-t sebez..Ilyeneket dobál nekem (A5)
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ncc1701
üzenetére
A vicc, hogy kb nem számít a crash szempontból, pl: blizzard d2r fórumon vannak akiknek ~2 millás géppel is 10 percet megy.
Ha gyenge a gép akkor alapból nagyon lassulna, aztán átmenne "nemválaszolra" mielőtt crashel. Viszont legtöbbszőr még lassulás sincs, csak *Zap!*, mint a villám kint vagyok. Bár a legutóbbi fejlesztéseknek hála 10-ből 1 alkalommal már van egy "nem válaszol" is.
Ahogy én látom sajnos nem igazán van náluk aki meg is tudja és meg is akarja oldani ezt a problémát, eddig ha válaszoltak akkor bemásolják az alul specifikált "gépkövetelményt", aztán jónapot .
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Ez elvileg ideiglenes lesz, amég modernizálják a játék backendjét, mikro szervizekre, a nagyobb funkciókat kibontva sajátra mint a Játék Lista.
Ami engem picit zavar, (mint jelenleg offline 1st) játékos, hogy miért kell azonnal auton felcsatlakoznia? Miért nem akkor nyomja be a Login Queue-t amikor átnyomom explicite Online-ra ?
-
törölt tag
ActII Town -> Waypoint -> Arcane Sanctuary (helyett-> Asztal)
Kár, hogy a WP teleporton még mindig szurkolni kell neki, hogy ne vágjon ki
-
törölt tag
Manapság trendi sajnos, hogy a szakikat a program kiadása után szélnek eresztik, így ha maradt benne olyan bug/perf bottleneck amit addig nem találtak meg, vagy nem sikerült fixelni akkor teljes üzemzavar van, keresik 1000-el az embereket aki sokkal lassabban tudják majd megoldani a gondokat mint a szaki akit elküldtek.
https://careers.vvisions.com/engineering
https://www.glassdoor.com/Reviews/Vicarious-Visions-Reviews-E216657.htm -
törölt tag
Ha valakivel le tudod egyeztetni lehet elvileg adjándékozni:
https://us.battle.net/support/en/article/12601 -
törölt tag
válasz
Chiller
üzenetére
Köszi szépen a válaszokat a konfigokkal.
Most már nekem is 90% gyanús, hogy több ponton gyengélkedik a program.
Itt például valakinek az működött, hogy kivette a dedikált hangkártyáját...Esetleg szűkítés képpen olyan is tud írni akinek nem dobja ki a játék ( ha létezik ilyen
) ?
Gép, OS, Driver Frissítések, Audio, Page file beállítások, stb sokat segítene.Nekem nem azon a driveon van telepítve mint az OS, ez nem tudom mennyire lehet probléma, mind 2 SSD ugyanaz, régebbi Sata3 WD greenek.
-
törölt tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Ezt olvastam a d2r blizzard forumon is, azt hiszem erre írták, hogy a Windows minőségi opcionális frissítést próbálják meg az emberek, én felraktam tegnap, mondjuk utána egy ideig érdekes módon tudtam játszani folyamatosan 30-40 percig aztán megint kidobált.
Biztosan fogok hardvert frissíteni, de kicsit kiábrándító, hogy van akinek i9, 64GB RAM és 3090 gépen szintén crashel. Én maximum egy 200e upgradeben gondolkodom most, abból ha kijönne a full screen medium-high 50-60 FPS stabilan 3 órás sessionre, azzal beérném.
-
törölt tag
Szia,
Hát én leginkább a technikai részével küzdök. "Crash to desktopok", kidobál az asztalra. Van 1-2 olyan terület ami gyakrabban csinálja, van ami kevésbé. A Waypointok, teleportok, terület váltások min ha gyakrabban okoznák.
Ami nekem most tök hasznos infó lenne, ha azok akiknek kő stabilan megy ( offline része ), megosztanák a hardver konfigjukat, esetleg a tesztelt graf driver verziókat.
Sajnos nekem a driver és Windows frissítések után is hajlamos összeomlani, van, hogy megy 1-2 órát is, aztán meg 5 percenként kell újra indítanom.
Azért furcsa volt, hogy a d2r hivatalos forumon olyan gépekkel is crash reportolnak amin 4-5x kellene futnia a játéknak fullos settingen
. Tehát ezért nem gondolom, hogy a nyers gépi erő számít első sorban, bár gondolom azért kellene legalább a minimum spec.
-
törölt tag
Van hivatalos bug report űrlapjuk, ha azt rendesen kitöltik (és nincs benne a Known Issues listájukba) , szerintem jön rá legalább valamilyen alap szintű válasz.
A forum bug reportokban általában nincs elég infó gondolom, aztán nehezebb ott kezelni őket.
Nekem 1 nap alatt válaszoltak a startup crashre és igazuk volt, régi Asus Intel driver volt amit le kellett pucolni és stock Intel drivert tenni fel.
Küldtem be 2 log fájlt, plusz néhány sort a debug fájlból ami az install mappában volt.
-
törölt tag
válasz
sto1911
üzenetére
Normálra: jó pajzs + kard + tele inventory hp poti => 10 perc mortal kombat => loot
. Affixek:
- Damage/sill cast guard
- Life stolen
- Defense
- Life/Replenish
- Half freezing duration
- Pajzsnál a block chance jól jöhet, bár pont ellentétes a guard működésével
A többi nehézségen ez már majdnem biztos, hogy nem működik.
-
törölt tag
válasz
mephi666
üzenetére
Köszi, hogy írtál. Gondolkodtam én is egy Ryzen-es konfigon amiben van grafika. Neked mennyire stabil egyébként ?
Nálam most ezekkel megy:
Scaling: 90%
Sharpening: 3
V-sync: off
Frame Rate Cap: 30 (nyilván nekem mindegy, olyan magasra nem fog menni IGP-vel
)Többnyire Low, Texture: Medium, Transparency: High
Az a sejtésem, hogy a rendszer RAM nem mindig tart lépést a játékkal és talán emiatt omlik össze. Talán kellene bele valami texture preloading/cache opció, de ez csak találgatás.
-
törölt tag
Intel HD 630-al, friss driverekkel megy egy 10-15 percet, de általában crashel elég hamar, windowed 1600 x 900 90% scalingel eldöcög low beállításokon, (szerintem) így is szuperül néz ki egyébként.
A GTX660 feature tekintetében egyáltalán nem nagy szám, az inkább a teljesítmény szint, hogy élvezhető legyen, jobb mint "low" minőségben.
A crashek miatt nem ajánlanám így. Talán néhány hét ha már több tapasztalat lesz, hogy milyen beállításokkal megy stabilan, és persze jól jönne pár perf. patch is.
-
törölt tag
Azt nem tudjatok van e valami megoldas arra ,hogy a 'ladder only' runaszavak mukodjenek szingliben? Televagyok atombrutal runakkal a lvl78-as Druidammal ,de sajnos eleg limitalt a felhozatal a ladder-es sucks miatt. Runa szavak -- 1.10 + ladder only
-- innen neztem tutikat. Csak jolenne rabirni ,h szingliben is mukodjenek.
Valakinek 5let? Editor nem jatszik nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Plusz van 2-3 charm 50+ manával, hogy mehessen a spam nonstop