Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz icons #5288 üzenetére

"Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
    Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
    Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár."

Eddig helyes, de nincs olyan, hogy 33%-os immunitás, azt ellenállásnak hívják ^^.

"Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?"

Ez is helyes nagyjából, de nincs végtelen immunitás, vannak szörnyek, amelyiknél törhető (azt hiszem 120%-ig), vannak, amelyiknél nem (ezeknek annyi % ellenállása van, amit sosem törsz meg). Pontosan nem tudom a receptet, de nem 100%-osan úgy működik, ahogy le van írva, tehát egy -40%-os infy nem 40%-ot vesz le, hanem asszem csak 13%-ot, de nem tudom pontosan, hogy számítódik.

MF-ből sok szintet nem tudsz összeszedni, ha botolsz, akkor az exp mindegy, mert van chicken, ha nem botolsz, akkor annyi mf runt úgysem tudsz letolni, hogy értelmes szinted legyen. A leírtakon kívül mehet travi, mephi, andariel természetesen, eld, shenk, pindle, ezek mind megérik az időt, főleg travi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés