Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pluhi

tag

válasz mikromanus #62080 üzenetére

Az a gondom a Shadow settel, hogy nem hal meg tőle semmi, legalább az egyik bónusz offenziv kéne legyen. Ez a játék arról szól, hogy lehenteljük a monsztákat, nem a tankolásról. Nem bugosan az a kettes bónusz kuka. A négyesnél nincs sok értelme a gloomon kivül más rúnának, a lassitást próbáltam, nem igazán vettem észre, hogy működne ill. a range is kicsi. Az armor buff miatt amúgy sem volt gondom az életben maradással a PTRen. Natalya's 4-es is kevéske, többen irták, hogy vagy all CD csökkentés kéne vagy minimum Vengeance+RoV, az már használható lenne.
    Igazából nem tudom, hogy az M6 op, vagy a többit kéne felhozni mellé, valszeg az utóbbi. Az a gáz, hogy pont sikerült a Blizznek azt a buildet magasan a többi fölé helyeznie, amelyikhez NULLA skill kell. Ehhez a játékhoz amúgy se kell sok, de pár sentryt kiszarni és körbe-körbe rohangálni nem egy nagy kihivás. Ráadásul a build megszűnteti a resource managementet is, nem kell generátor se, hatred le van tojva. Persze senki nem tart pisztolyt a fejünkhöz, hogy M6-tal menjünk, de ha az ember 30-40 fölé akar menni GR-ben, nem lesz más választása. Még pörög a PTR, remélem nem marad így minden az élesre.

Új hozzászólás Aktív témák