Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz Hun'reeth #48648 üzenetére
Nem kevés hsz-ről lemaradtam, de ha még más nem világított rá akkor a képességeid sem túl ideálisak.
- Frenzy stunja infernon nem sokat ér - érdemesebb a Sidearm rúnáját használni. Az elég szép extra sebzést ad, sőt átmegy sok ellenségen a pattanó kis akármi, így nem csak 1 targetet ütsz vele.
- Berserkernél szintén elég alap az Insanity rúna. +100% damage iszonyat táp. Ekkora DPSel majd minden elitet ki kellene vele végezned mielőtt lejár (15sec).
- Whirlwindről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam patch óta. Én most a Rend Lacerate rúnáját használom fury költő nagyobb sebzésnek. 5sec alatt 900% damage elég olcsón (20 fury) és ahogyan a whirlwind több ellenfélre hat. Ráadásul a menekülő szemét dögök sokszor belehalnak futás közben Nekem bevált.
- Ground stomp szitén nem túl életképes már infernon. Annyival kevesebb ideig tart a stun a ráírt értéknél. Próbáld ki a Leap-et Iron Impactal. Az arra a 4 secre kb halhatatlanná tesz. Viszonylag kevés rajta a cooldown, és menekülésre is ideális.Szerintem ne is változtass egyelőre a cuccaidon, csak próbáld ki, amiket leírtam. Az első két passzívodból az egyiket (amelyik kevesebb DPSt ad) még kicserélheted a superstition passzívra, ami a mágikus támadások ellen véd esetleg, ha úgy érzed szükséges.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Mini-ITX
- Politika
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest