Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandorf
csendes tag
Sziasztok!
Én sajnos mostanában lettem tagja az I.-es diabét táborának. Olvasgattam az eddigieket és nekem abban kellene kis segítség, hogy Dcont Personal Optimum mérőm van és a mért adatokat szeretném számítógépre vinni. Infraportom is van "csak" szoftveresen nem tudom hogy kell lekezelni.
Segítségeteket köszönöm!
Szép napot. -
Sandorf
csendes tag
válasz PhoenixK #257 üzenetére
Igen, de én "csak" excelbe szeretném tovább feldolgozni, akkor is kell dcont regisztráció? Azt hittem, hogy a készülékből kimenteni ki lehet az anyagot ingyen!
Arra gondoltam, hogy ha kitudom menteni akkor amiket találtam táblázatos, grafikonos megoldásokat továbbfejlesztem, magamra szabom. Nekem is jobban tetszik a digitális napló.
Tehát maga a készülékből történő adatmentés érdekelne.
A dcont oldalon nem találtam erre szoftvert, ott csak eladni szeretnének! -
Sandorf
csendes tag
válasz cellpeti #263 üzenetére
igazából annyira nem kötött le a cikk. Egy széthajtható telefon volt a képen amire emlékszem. Próbáltam megkeresni, de...
Nagy munka mellett én is megprobálkoztam azzal hogy telóra átküldöm az adatokat és legalább ott kezelem, vagy akár diagramot is készíthetek, de még sikertelen vagyok. -
Sandorf
csendes tag
válasz e`404|aNgeL #269 üzenetére
igen az előttem szólóval több mindenbe egyet értek.
Sajnos/szerencsére a pénzről csak szám van és talán ezért maradok egész életembe "csak" egy tanár, de jól érzem magam.
Nekem is dcont personal opt készülékem van. már itt van az asztalomon az infra este igyekszem kipróbálni és tudósítok.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest