Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Ejj de román...1 hónaja megitn nem írtam..ezen valtoztatok mert ennyit nem tudok összefoglalni
mondjuk hatalmas dolgok nem történtek, sajnos vagy nem sajnos.net megvan faxa, meloból szokásos hívtak pár bíztató helyre de felvenni baxnak lehet külföldi melo lesz ebből.már szervezőben.mert kezd kilennia faxom ezzel az egészszel.
csajommal 3 hét harag után kibékülőben voltam, de minek.csak kihasznál emrt gyenge vagyok.de majd most jövök én.....a konkurenciával

peca azóta nem volt tán jövő hétne ha jobb idő elsz hiányzik már.
fain volt a bmw tali majd topikba rakok be képeket ide nem nem barmolom szét.
lehet benzinpumpacsere okozza a galibát be kell méretnem a benyanyomást....Voltma bulizni szint emindne héten, bedbe vagy máshol, faxa volt mind volt jópár bebaxás.
de most leállók meguntam kicsit megint.Edzés angy xar megsérült a bal kezem azóta alig bírok valamit, visszaestem faxa pont nyárra, de már javul.
fos idő van strandra kéne emnni eza nyár faxom.
pokert meguntma ritkán nyomom.
amugy volt egy cosmo melon mer tlomtalanítás volt, vettem 1 uj ágyta meg átrendeztem kicsit a lakást alakul.
kb ennyi.
Aktív témák
- HASZNÁLT Gamer Pc (videókártya nélkül)
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- Unifi Ubiquity ER-4 Router + Unifi UCK G2 + 2db SFP Modul eladó
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest