Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Megvan az uj digis net faintos majdnem 2megával töltők lefelé.
Most egy másik ismi próbál egy helyre bevinni meloba kíváncsi vagyok mi lesz belőle nem ártana már
Csajommal a helyzet a szokásos...inkább már szót se érdemelne a dolog.Kocsi megvan, voltam 2x pecázni azóta.
3 ill. 4 ponty a zsákmány most ez az uj joker tó nekem szimpatikus.ide fogok járni.közel van.csak kiba szeles...majd írok beszámolót a pecatopikba csak oda képeset akarok
Kéne bulizni de nincs zseton tegnap is haverrel lepangottunk rioba de minek...akkora egy zsák fos, halk zene, és ilyne lassú tempotlan számok, a mixelés minősége meg hulladék.......engem ott nem látnak, és még belépő is van már...nyithatnánaka balcsis helyek már....nincs is hova menni így nyáron pesten tiszta szégyen....csak hajógyári...igaz bejön mostanába egyre jobban az a zene.
Amugy meg jól elvagyok., edzegetek 5x igaz eredménye nem nagyon van kéne whey pro amint lesz kess jön is.
pokerba 3. ként szálltam ki legutobb de 2. lehettem volna.csak már nem érdekelt.hála égnek látják hogy fejlődők.
Aktív témák
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest