- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na hagy örüljetek írok.tán valaki elolvassa.ha nem majd én.
itt nem kell legalább viszsaofgnom magam javítgatni oylan gáz.tök értheőt amit írok nem nyelvtanversenyre hanem gyorsaságra megyek.
mik történtek lássuk csak.
Februárba volt egy köze 2 hónapos szünet Timivel egy szőke felbukkanásával.akiről már írtam párszor a nőügyek topikba.sex eléggé 5ös volt,.szépen indult és csunyán lett vége.azért atrtjuk a kapcsolatot.hát jo lesz még valkamire alapon.

Kocsira ráment egy elég szép összeg már.volt közbe egy kisebb törés is.már csak a motor van hátra és kész lesz.sokat okoskodtam mi lenne helyes.de nem kell másik lejjebb nyugodtam.elég ez nekem.nem érzem sehol ekvés lenne.nem sokat megyek vele.volt joőár apro hibácska amiket én cisnáltam meg rajta.azért akoszon tul más si ragad rám főleg netről a sok segítőkész bmw.stől.
melohelyem megvan.de eléggé változtak a körülmények.eléggé sok csíra spicli lett.nem szimpi.változtatás folyamatban.lkevés a szabadiőm is.
2honapja neme dzek mert derekam gerincem fáj.remélem max januártól ujra lekzedhtem.nyárra visszajövök.elég az akkora.ugyse növök.ez genetika.erőnlétbe igen kinézetben nem látszika szünet.uszkálni járok mostanság.
Sajnos soka baj itthon családdal.elég ideges vagyok.ez kihat a környezetemmel való bánásmodomra.megprobálom moderálni magam.elég nehezen megy.jönnek a bocsikák...sokszor....
Végre voltma nyaralni Timcsivel.de jo volt.szokás szerint a nyár sok pénzt elvitt.most töltés ideje jön.
Aktív témák
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs