Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na hagy örüljetek írok.tán valaki elolvassa.ha nem majd én.
itt nem kell legalább viszsaofgnom magam javítgatni oylan gáz.tök értheőt amit írok nem nyelvtanversenyre hanem gyorsaságra megyek.
mik történtek lássuk csak.
Februárba volt egy köze 2 hónapos szünet Timivel egy szőke felbukkanásával.akiről már írtam párszor a nőügyek topikba.sex eléggé 5ös volt,.szépen indult és csunyán lett vége.azért atrtjuk a kapcsolatot.hát jo lesz még valkamire alapon.

Kocsira ráment egy elég szép összeg már.volt közbe egy kisebb törés is.már csak a motor van hátra és kész lesz.sokat okoskodtam mi lenne helyes.de nem kell másik lejjebb nyugodtam.elég ez nekem.nem érzem sehol ekvés lenne.nem sokat megyek vele.volt joőár apro hibácska amiket én cisnáltam meg rajta.azért akoszon tul más si ragad rám főleg netről a sok segítőkész bmw.stől.
melohelyem megvan.de eléggé változtak a körülmények.eléggé sok csíra spicli lett.nem szimpi.változtatás folyamatban.lkevés a szabadiőm is.
2honapja neme dzek mert derekam gerincem fáj.remélem max januártól ujra lekzedhtem.nyárra visszajövök.elég az akkora.ugyse növök.ez genetika.erőnlétbe igen kinézetben nem látszika szünet.uszkálni járok mostanság.
Sajnos soka baj itthon családdal.elég ideges vagyok.ez kihat a környezetemmel való bánásmodomra.megprobálom moderálni magam.elég nehezen megy.jönnek a bocsikák...sokszor....
Végre voltma nyaralni Timcsivel.de jo volt.szokás szerint a nyár sok pénzt elvitt.most töltés ideje jön.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- BestBuy topik
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Arch Linux
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs