- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
na hagy örüljetek írok.tán valaki elolvassa.ha nem majd én.
itt nem kell legalább viszsaofgnom magam javítgatni oylan gáz.tök értheőt amit írok nem nyelvtanversenyre hanem gyorsaságra megyek.
mik történtek lássuk csak.
Februárba volt egy köze 2 hónapos szünet Timivel egy szőke felbukkanásával.akiről már írtam párszor a nőügyek topikba.sex eléggé 5ös volt,.szépen indult és csunyán lett vége.azért atrtjuk a kapcsolatot.hát jo lesz még valkamire alapon.

Kocsira ráment egy elég szép összeg már.volt közbe egy kisebb törés is.már csak a motor van hátra és kész lesz.sokat okoskodtam mi lenne helyes.de nem kell másik lejjebb nyugodtam.elég ez nekem.nem érzem sehol ekvés lenne.nem sokat megyek vele.volt joőár apro hibácska amiket én cisnáltam meg rajta.azért akoszon tul más si ragad rám főleg netről a sok segítőkész bmw.stől.
melohelyem megvan.de eléggé változtak a körülmények.eléggé sok csíra spicli lett.nem szimpi.változtatás folyamatban.lkevés a szabadiőm is.
2honapja neme dzek mert derekam gerincem fáj.remélem max januártól ujra lekzedhtem.nyárra visszajövök.elég az akkora.ugyse növök.ez genetika.erőnlétbe igen kinézetben nem látszika szünet.uszkálni járok mostanság.
Sajnos soka baj itthon családdal.elég ideges vagyok.ez kihat a környezetemmel való bánásmodomra.megprobálom moderálni magam.elég nehezen megy.jönnek a bocsikák...sokszor....
Végre voltma nyaralni Timcsivel.de jo volt.szokás szerint a nyár sok pénzt elvitt.most töltés ideje jön.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bestbuy játékok
- Steam Deck
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest