- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Találtam hozzá video végégjátszást is, ez alapján jöttem rá mit kell a 8. pályán csinálni. Pedig nem nehéz, tényleg csak a fényt kellett követni, ahogy a kövön is volt.

Most már csak az utána levő gonoszt kell kinyírnom.

-
törölt tag
A 8. pályán hogyan lehet átjutni?

Ott akadtam el, ahol a mező közepén egy oszlopon 3 kőtábla világít, mindegyiken írás. A lényegük, hogy ne bántsd az erdőt, kövesd a fényt, úgy juthatsz át!
Viszont akármerre megyek, egy szörnyekkel teli verembe kerülök. Mit kell tenni? -
törölt tag
válasz
Mr. Blue
üzenetére
Fent, ahol kiválasztod, hogy Human, vagy Devil Hunter vagy, nem engedi a 3. pályát?
Én úgy vettem észre, hogy a pályán akármikor mentesz, mindig az elejére rak vissza, ha betöltöd az állást. Vagy én nem vettem észre valamit, vagy teljesen felesleges a mentéssel foglalkozni.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az ám, sőt, ha minden jól megy, akkor egy-két hét, s beszerzek a mostani monitorom helyett egy 32" FullHD TV-t - már alig várom, hogy azon nyomjam, az tényleg egy az egyben játéktermi/PS3 feeling lesz! Kanapéból gamepaddel, áhh.

Időközben leesett, hogy emberrel és Devil Hunterrel is lehet, sőt, talán kell is tolni. Tegnap Devil Hunter voltam, mikor a páncélok kinyírtak, de emberrel ma lenyomtam őket. Meg a pálya végi óriásbékát is.

Jó ez a játék, kezdek egyre inkább ráérezni az ízére!
-
törölt tag
Sziasztok!
Én is kipróbáltam a játékot, s bejövős!
Nagyon szép, optimalizált, s élvezetes! Jelenleg annál a résznél vagyok, ahol megjelenik egy jó nagy, dárdás lovag a haverjával. Sikerült kinyírniuk, de holnap én leszek az erősebb! 
Gamepad tényleg jól jön hozzá, anélkül szenvedés lenne. Így is kellett idő, amíg kezdtem megszokni az irányítást. Most már azért többnyire azt csinálja, amit akarok.
Lőfegyverből lesz majd erősebb? A mostani mordály sokmindenre nem jó, maximum látványnak, ill. változatosságot hoz a játékba.
Végig a srác karja lesz a domináns fegyver?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Tesla topik
- 3D nyomtatás
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Workstation? Gamer PC? Netezős irodai konfig? YOU NAME IT!
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben, Bontatlan
- Eladó airpods 2 pro !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest