Új hozzászólás Aktív témák

• Findzs

addikt

nekem eddig vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban

kicsi spoiler:
    nagyon egyben van az egész azt érezni rajta, de vannak benne logikátlan dolgok is
    pl: jó formán csak papírdobozokat lehet felemelni, odébb rakni
    az AI sem éppen tündököl: volt olyan, hogy az üveg mögött álltam és gondoltam kipróbálom mi történik ha így lövök a bent lévőkre, persze észrevették, hogy lövök ez jó pont mert sok játékban le se xarják, hogy tőlük pár méterre valaki lövi a biztonsági üveget, na de elkezdtek bénán viselkedni, kijöttek az ajtón egyenesen bele a lövedékeimbe, agyag galamb lövészetet adtak elő
    közepes nehézségi fokozaton kezdtem el és egyenlőre nem okoz nagy nehézséget levadászni őket akár egy kis pisztollyal, de gondolom később jönnek a komolyabb ellenfelek

másik:
    a csávót megműtik a két kezét stb. lecserélik mesterséges végtagokra és legközelebb mikor irányítjuk neki ez természetes, nem kezd el rajta hüledezni, hogy mit tettek velem, meg hogy mi ez a cucc a karom helyén, stb

a környezet rendben van, de a sárgás szűrő elégé elcseszi a színeket, tulajdonképpen minden sárga, még a feketének is van sárgás beütése

mindenütt elhintett információ morzsák találhatóak szóval angol tudásnak képben kell lennie, szerencsére már készül egy ideje a magyarítása a játéknak lehet idén kész is lesz
    [link]

egyszóval jó játék de nem tökéletes a 8-9 pont reális
    év játéka várományos

Új hozzászólás Aktív témák