- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
nekem eddig vegyes érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban
kicsi spoiler:
nagyon egyben van az egész azt érezni rajta, de vannak benne logikátlan dolgok is
pl: jó formán csak papírdobozokat lehet felemelni, odébb rakni
az AI sem éppen tündököl: volt olyan, hogy az üveg mögött álltam és gondoltam kipróbálom mi történik ha így lövök a bent lévőkre, persze észrevették, hogy lövök ez jó pont mert sok játékban le se xarják, hogy tőlük pár méterre valaki lövi a biztonsági üveget, na de elkezdtek bénán viselkedni, kijöttek az ajtón egyenesen bele a lövedékeimbe, agyag galamb lövészetet adtak elő
közepes nehézségi fokozaton kezdtem el és egyenlőre nem okoz nagy nehézséget levadászni őket akár egy kis pisztollyal, de gondolom később jönnek a komolyabb ellenfelekmásik:
a csávót megműtik a két kezét stb. lecserélik mesterséges végtagokra és legközelebb mikor irányítjuk neki ez természetes, nem kezd el rajta hüledezni, hogy mit tettek velem, meg hogy mi ez a cucc a karom helyén, stba környezet rendben van, de a sárgás szűrő elégé elcseszi a színeket, tulajdonképpen minden sárga, még a feketének is van sárgás beütése
mindenütt elhintett információ morzsák találhatóak szóval angol tudásnak képben kell lennie, szerencsére már készül egy ideje a magyarítása a játéknak lehet idén kész is lesz
[link]egyszóval jó játék de nem tökéletes a 8-9 pont reális
év játéka várományos
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB, HU vil billentyűzet
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest