- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sZapu
csendes tag
Warfare módban az a baj, hogy sok az agyatlan K/D huszár, abszolút nem érdekli őket, hogy ez csapatjáték lenne. 2042-ben is ugyan ez ment vagy még megy is, tojnak bele hogy te ott fekszel, vagy kérsz medikustól HP-t vagy ellássanak lőszerrel, inkább az old meg magadnak a problémáidat elv van érvényben, mert nehogy a drágalátos K/D elmenjen negatív irányba…
Én alapból a warfare módnak álltam neki, mert kellett valami a fostalicska BO6 és a már félig meddig halott 2042 helyett. Azzal viszont BandiHUN-al egyet tudok érteni, hogy itt is vannak táltos meg “ tápos “ játékosok is, több furcsasággal a kezükben ( vagy a gépükön inkább !? ).Viszont kollegáim rávettek, hogy illene menni az operationt is. Hát be kell ismernem sokkal jobban élvezem mint gondoltam volna
Az már más tészta, hogyha ketten megyünk be akkor sajnos előfordul, hogy a hozzánk csapódott delikvens olyan szinten hülye, egyből megy a pvp-re vagy rosszabb esetben lecsap két playert majd elkezdi lootolni őket, minket meg a harmadik társuk eltesz pihenőre, majd a lootgoblin társunkat is megeszi vacsorára mert ő illetőségének első, hogy kipakolja a lelőtt egyéneket nem pedig a segítség
( konkrétan tegnap esti móka volt ez, gratuláltam is neki mikrofonban ).
Ettől függetlenül én élvezem mind a két módot, amikor egymagam vagyok akkor megyek hentelni warfare módba, amikor meg megvagyunk ketten, akkor meg irány az operationDe lassan kellene még több ember a barátlistára Delta végett
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest