- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs
tag
Helló!
Egy beadandó programom helyi mysql adatbázist használ, viszont ezt át kellene alakítanom olyanra, hogy távoli adatbázist is el tudjak érni vele. Kerestem, hogy hol lehet ilyet beállítani, de nem találtam. Ha valaki segítene az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!Szabolcs
-
nszabolcs
tag
Helló!
Nekem egy olyan problémám van, hogy van egy formom, rajta egy DBGridem. És azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy az ablak méretezésével együtt a grid mérete is ugyanúgy változzon.
Szabolcs
-
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1557 üzenetére
Tényleg. Erre nem is gondoltam. Kösz. Kicsit régen volt már hogy delphiben írtam programot...
-
nszabolcs
tag
Kösz!
Sikerült megoldanom.
Most azt nem tudom, hogy úgy vannak megadva nekem a számok, hogy pl. 33,81 és ezt ha átkonvertálom számmá, akkor 33-at ad vissza és nem 33,81, mert a pont helyett vessző van.
Valahogy meg lehet azt adni, hogy a számformátum xx,xx és ne xx.xx legyen? -
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1552 üzenetére
A dátum bekérés meg van, csak azt nem tudom hogy hogyan lehet a dátum alapján a jó könyvtárba belépni és ott file-t megnyitni.
-
nszabolcs
tag
Hi!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani 7-es delphiben azt hogy egy bekért kezdődátum alapján belépni a megfelelő könyvtárba (könyvtár neve tartalmazza az évet, hónapot) és ott megnyitni több fájlt és a sorai alapján átlagot számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest