Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs
tag
Helló!
Egy beadandó programom helyi mysql adatbázist használ, viszont ezt át kellene alakítanom olyanra, hogy távoli adatbázist is el tudjak érni vele. Kerestem, hogy hol lehet ilyet beállítani, de nem találtam. Ha valaki segítene az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!Szabolcs
-
nszabolcs
tag
Helló!
Nekem egy olyan problémám van, hogy van egy formom, rajta egy DBGridem. És azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy az ablak méretezésével együtt a grid mérete is ugyanúgy változzon.
Szabolcs
-
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1557 üzenetére
Tényleg. Erre nem is gondoltam. Kösz. Kicsit régen volt már hogy delphiben írtam programot...
-
nszabolcs
tag
Kösz!
Sikerült megoldanom.
Most azt nem tudom, hogy úgy vannak megadva nekem a számok, hogy pl. 33,81 és ezt ha átkonvertálom számmá, akkor 33-at ad vissza és nem 33,81, mert a pont helyett vessző van.
Valahogy meg lehet azt adni, hogy a számformátum xx,xx és ne xx.xx legyen? -
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1552 üzenetére
A dátum bekérés meg van, csak azt nem tudom hogy hogyan lehet a dátum alapján a jó könyvtárba belépni és ott file-t megnyitni.
-
nszabolcs
tag
Hi!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani 7-es delphiben azt hogy egy bekért kezdődátum alapján belépni a megfelelő könyvtárba (könyvtár neve tartalmazza az évet, hónapot) és ott megnyitni több fájlt és a sorai alapján átlagot számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xbox Series X|S
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest