- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
nszabolcs
tag
Helló!
Egy beadandó programom helyi mysql adatbázist használ, viszont ezt át kellene alakítanom olyanra, hogy távoli adatbázist is el tudjak érni vele. Kerestem, hogy hol lehet ilyet beállítani, de nem találtam. Ha valaki segítene az nagyon jó lenne.
Előre is köszi!Szabolcs
-
nszabolcs
tag
Helló!
Nekem egy olyan problémám van, hogy van egy formom, rajta egy DBGridem. És azt nem tudom, hogy hogyan lehet azt megoldani, hogy az ablak méretezésével együtt a grid mérete is ugyanúgy változzon.
Szabolcs
-
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1557 üzenetére
Tényleg. Erre nem is gondoltam. Kösz. Kicsit régen volt már hogy delphiben írtam programot...
-
nszabolcs
tag
Kösz!
Sikerült megoldanom.
Most azt nem tudom, hogy úgy vannak megadva nekem a számok, hogy pl. 33,81 és ezt ha átkonvertálom számmá, akkor 33-at ad vissza és nem 33,81, mert a pont helyett vessző van.
Valahogy meg lehet azt adni, hogy a számformátum xx,xx és ne xx.xx legyen? -
nszabolcs
tag
válasz
Tele von Zsinór #1552 üzenetére
A dátum bekérés meg van, csak azt nem tudom hogy hogyan lehet a dátum alapján a jó könyvtárba belépni és ott file-t megnyitni.
-
nszabolcs
tag
Hi!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet azt megoldani 7-es delphiben azt hogy egy bekért kezdődátum alapján belépni a megfelelő könyvtárba (könyvtár neve tartalmazza az évet, hónapot) és ott megnyitni több fájlt és a sorai alapján átlagot számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest